Allround Engineer

Solliciteer nu

Allround Engineer

FULL-TIME · TRIPLE - ALKMAAR

WAT GA JE DOEN?

Als Allround Engineer bij Triple werk je in een klein en gezellig team aan innovatieve applicaties met de nieuwste technieken. Enerzijds ben je onwijs liefhebber van Node.JS en .NET development, anderzijds gaat je hart sneller kloppen van Docker, Containers en het inrichten van AWS en Azure. Jij bent verantwoordelijk voor het uitdenken en meedenken van de back-end architectuur van onze oplossingen. Ook het gebruiksvriendelijk maken/houden van de API’s behoort tot jouw takenpakket.

In samenwerking met de klant en jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van de requirements en het kiezen van de architectuur. Je neemt initiatief om samen met het design- & frontend team een technisch ontwerp van de oplossing te maken en presenteert deze aan de klant. Vervolgens bouw je mee aan een kwalitatief goede applicatie. Uiteraard testen we onze applicaties voordat we deze naar productie pushen. Dat pushen doe je overigens door de CI/CD-pipeline die je zelf hebt ingericht.

MET WELKE TECHNIEKEN GA JE WERKEN?

WIE ZOEKEN WIJ?

Als persoon heb je een brede interesse in techniek en wil je voortdurend op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Development en Operations vind je beiden interessant en innovatie zit in jouw DNA. Je komt in een klein team te werken, dat veel schakelt met andere teams, en daarom is het belangrijk om zelfstandig jouw werkzaamheden uit te kunnen voeren. Een innovatieve en creatieve mindset met een voorliefde voor nieuwe technieken, dat is wie jij bent.

Jouw collega’s en klanten verwachten dat je een visie en mening hebt over waar de technologie naartoe gaat. Je staat daarom open voor discussie en veranderingen wanneer er nieuwe ideeën worden aangedragen maar er is natuurlijk alle ruimte om zelf ook met ideeën te komen. Naast alle social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van tech events op jouw interessegebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.

WAT BEZIT JE AL?

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding of voldoende relevante werkervaring opgedaan;

  • Minimaal 1 jaar werkervaring als ontwikkelaar;
  • Ervaring met C# .NET en Node.JS;
  • Ervaring met Azure of AWS.

WIE WORDEN ONDER ANDERE JOUW COLLEGA'S?

Kostas

Backend Developer

Jake

Backend Developer

WAT BIEDEN WIJ?

🌎Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🏎️ Nooit meer in de file of in een overvolle trein

🎮Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

😎 Passende arbeidsvoorwaarden

👩‍💻De beste en snelste laptop van het moment

🚂Reiskostenvergoeding

🍏Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

📡 Internetvergoeding (ja echt)

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🍺Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

✈️ 25 vakantie dagen

WIE ZIJN WIJ?

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van video, backend en app development, design en strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 160’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als VodafoneZiggo, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

INTERESSE?

Heb je passie voor technologie, droom je in code en ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet ben je binnenkort wel lid van de Triple-familie. Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.

Hi, ik ben Wozz! Kan ik je helpen met het vinden van een leuke baan?