Back-End Developer

Solliciteer nu

Back-End Developer

FULL-TIME · ESPORTS CLUB

WAT GA JE DOEN?

Als back-end developer ben jij de nieuwste aanwinst van Esports Club, een dochteronderneming van Triple. Je komt terecht in een klein, gezellig en informeel team waar passie voor gamen en esports onwijs belangrijk is. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de huidige website, de doorontwikkeling en het aandragen van nieuwe ideeën. In welke taal jij dit gaat doen, bepalen we aan de hand van jouw kennis en ervaring.

De huidige website is in C# .NET geschreven. Voel jij je prettiger bij Node.JS of Python, dan ben je van harte welkom om te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Op dit moment gebruiken we Umbraco als CMS, maar willen we mogelijk switchen naar Contentful. Het zou dus fijn zijn als je hier al eerder mee hebt gewerkt. Ervaring met HTML, CSS en Javascript zou ook mooi meegenomen zijn, dan kan je ook wat aanpassingen maken aan het front-end van de website. 

MET WELKE TECHNIEKEN GA JE WERKEN?

WIE ZOEKEN WIJ?

Passie voor esports en gamen is natuurlijk belangrijk. Je bent de enige developer binnen Esports Club, maar we zijn een dochteronderneming van Triple. Het is daarom belangrijk dat je zelfstandig jouw werkzaamheden kan uitvoeren, maar er is meer dan voldoende kennis aanwezig om te sparren met jouw collega’s van Triple.

We bieden je daarnaast meer dan voldoende ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Je bent leergierig, staat open voor discussie en je probeert constant op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. 

WAT BEZIT JE AL?

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding;

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als ontwikkelaar;

  • Ervaring met C# .NET, Python of Node.JS;

  • Ervaring met Azure is een pre;

  • Ervaring met SQL, ASP.NET, JSON en Rest zijn mooi meegenomen. 

WIE WORDEN ONDER ANDERE JOUW COLLEGA'S?

Corné

Business Developer

Stephen

Eindredacteur

WAT BIEDEN WIJ?

🌎Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🏎️ Nooit meer in de file of in een overvolle trein

🎮Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

😎 Passende arbeidsvoorwaarden

👩‍💻De beste en snelste laptop van het moment

🚂Reiskostenvergoeding

🍏Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

📡 Internetvergoeding (ja echt)

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🍺Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

✈️ 25 vakantie dagen

WIE ZIJN WIJ?

Esports Club is in 2018 opgericht door Corné Dubelaar en Ward Geene vanwege het gebrek aan informatieverstrekking over esports in het Nederlands. We zijn begonnen met een toernooikalender met zoveel mogelijk (in)ternationale toernooien, maar al snel gingen we content publiceren. 

Via nieuws, artikelen en video’s houden we onze bezoekers iedere dag op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van esports. Inmiddels heeft de website ruim 100.000 unieke bezoekers per maand en werken we dagelijks met de redactie aan 

INTERESSE?

Heb je passie voor gaming, droom je in code en ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet ben je binnenkort wel lid van de Triple-familie. Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.

Hi, ik ben Wozz! Kan ik je helpen met het vinden van een leuke baan?