Back-end Developer

Solliciteer nu

Back-end Developer

FULL-TIME · TRIPLE - ALKMAAR

WAT GA JE DOEN?

Als back-end developer bij Triple werk je in twee compacte teams met een uitdagend takenpakket. Je krijgt de mogelijkheid om met de nieuwe technologieën te werken. Afhankelijk van jouw wensen en capaciteiten kan je daarnaast bij veel zaken betrokken worden. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor grote projecten bij Triple.

Je bent met name bezig om (REST-) API’s te bouwen en dit te integreren met de systemen van derde partijen. Daarnaast zal je ook API’s van derde partijen moeten aanroepen en services deployen in de Cloud-omgeving (denk hierbij aan bijvoorbeeld Azure). 

MET WELKE TECHNIEKEN GA JE WERKEN?

WIE ZOEKEN WIJ?

Als persoon ben je doelgericht en denk je in mogelijkheden. Je hebt een creatieve geest en het leveren van kwaliteit staat bovenaan. Je bent bijvoorbeeld een goede PHP developer, maar kent ook .NET en Node.JS. Omdat je in een compact team werkt is het belangrijk om zelfstandig te zijn. Je kan snel schakelen tussen projecten en je bent stressbestendig. Triple bied je daarnaast voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Je bent dus een persoon die leergierig is, open staat om nieuwe dingen te leren en bereid is om eventuele cursussen en trainingen te volgen.

WAT BEZIT JE AL?

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding of voldoende relevante werkervaring opgedaan;

  • Je bent bekend met minimaal twee van de genoemde talen;
  • Enkele jaren werkervaring als developer;
  • Ervaring met Azure is een dikke pré.

WIE WORDEN ONDER ANDERE JOUW COLLEGA'S?

Daan

Technisch Architect

Franklin

PHP Developer

Pieter

Teamlead .NET team

Thomas

.NET Developer

WAT BIEDEN WIJ?

🌎Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🏎️ Nooit meer in de file of in een overvolle trein

🎮Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

😎 Passende arbeidsvoorwaarden

👩‍💻De beste en snelste laptop van het moment

🚂Reiskostenvergoeding

🍏Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

📡 Internetvergoeding (ja echt)

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🍺Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

✈️ 25 vakantie dagen

WIE ZIJN WIJ?

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van video, backend en app development, design en strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 160’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als Vodafone, RTL, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

INTERESSE?

Heb je passie voor technologie, droom je in code en ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet ben je binnenkort wel lid van de Triple-familie. Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.