Consultant

Solliciteer nu

CONSULTANT

Full-time · Nixon - Alkmaar

WIE ZIJN WIJ?

Nixon is ontstaan uit de samenwerking tussen Connect2Crowd en Triple. Door de bundeling van vele jaren digitale strategische, technische en operationele ervaring zijn wij gestart met de ontwikkeling van een uniek platform dat (grote) bedrijven gaat helpen bij het inzichtelijk maken van hun digitale landschap. De focus ligt met name om het inzichtelijk maken welke websites ze nu eigenlijk hebben en hoe de status van hun applicaties is op het gebied van security en privacy.

Door de kennis, visie, kracht maar ook het netwerk van bestaande klanten van Connect2Crowd en Triple samen te voegen, is Nixon in staat om zich zowel op zakelijk als op technisch niveau te ontwikkelen tot leidende speler in deze niche.

WAT GA JE DOEN?

Als Consultant bij Nixon kom je in een compact team te werken. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor de implementatie van het Nixon platform bij de opdrachtgever. Je geeft uitleg en training (op locatie) bij de klant. Je zult analyses gaan maken van processen rondom GRC (Governance, Risk & Compliance). Je brengt daarbij de interne en externe (digitale) bedrijfsprocessen in kaart. Dit doe je om alle risico's inzichtelijk te kunnen maken, om vervolgens een prioritering te maken op het verbeteren van de risico's. 

Je adviseert daarbij om te voldoen aan de wet- en regelgeving om "Compliant" te zijn. Het is daarin jouw raak om awareness te vergroten binnen de organisatie van de klant en je doet voorstellen voor procesverbetering. Als Consultant ben je dagelijks in contact met de gebruikers en daarom speel je feedback door naar de Product Owner van Nixon.

WIE ZOEKEN WIJ?

Als persoon ben je analytisch ingesteld en herken je kansen bij de opdrachtgever. Je adviseert daarbij gevraagd en ongevraagd. We verwachten daarom dat je communicatief bent ingesteld en kan communiceren op alle niveaus binnen een organisatie. Je gaat doelgericht en zelfstandig te werk en zorgt ervoor dat alle partijen tevreden zijn. We zijn werkzaam in een start-up omgeving. Met een flexibele mindset, waarbij je helpt waar nodig, excelleer je bij Nixon. 

Affiniteit en/of ervaring met Security- en Privacy vraagstukken rondom applicaties/websites zijn gewenst. Je bent bekend met termen als DNS-records, HTTP status codes, SSL-certificering en cookie- en consentmanagement.

WAT BEZIT JE AL?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;

  • Minimaal twee jaar ervaring bij grotere corporate organisaties;
  • Comfortabel om te communiceren op C-level;
  • Ervaring als externe professional, gedetacheerde of consultant;
  • Ervaring met GRC;
  • Trainingen gevolgd op het gebied van GDPR, CIPP/E of OWASP;
  • Bereid om te werken op locatie van de klant.

WAT BIEDEN WIJ?

🌎 Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🏎️ Nooit meer in de file of in een overvolle trein

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

😎 Passende arbeidsvoorwaarden

👩‍💻 De beste en snelste laptop van het moment

🚂 Reiskostenvergoeding

🍏 Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

 📡 Internetvergoeding (ja echt)

🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

✈️ 25 vakantie dagen

INTERESSE?

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf werken als onze nieuwe Tester? Dan ontvangen we graag jou sollicitatie via onderstaande button. Voor vragen over de vacature of het sollicitatieproces kan je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.