First Line System Engineer

Solliciteer nu

First Line System Engineer

FULL-TIME · TRIPLE - ALKMAAR

WAT GA JE DOEN?

In jouw rol als 1e lijns System Engineer ben jij verantwoordelijk voor de afhandeling van 1e lijns tickets van klanten, het doorvoeren van changes en het beheer van Linux en Windows internetplatformen. Daarnaast zijn er diverse secundaire hostingtaken waar jij verantwoordelijk voor bent, denk aan de domein registraties en SSL certificaten. De afdeling Technology Operations is voor alle medewerkers van Triple de afdeling waar zij terecht kunnen met vragen over de laptop, telefoon, printer etc. 

Samen met een drietal collega's ben jij het aanspreekpunt voor je collega's als het gaat om de kantoorautomatisering. Met andere woorden; zowel de interne als de externe klant bedien jij zo optimaal als mogelijk en dat binnen een leuk team!

MET WELKE TECHNIEKEN GA JE WERKEN?

WIE ZOEKEN WE?

Als persoon kan je zelfstandig je werkzaamheden uitvoeren, ben je servicegericht en zeker stressbestendig. Je bent creatief, flexibel en daarnaast heb je aandacht voor kwaliteit. Uiteraard beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je hebt technische skills en zet je niet alleen de calls door. 

Samen met 20 mensen werk je op de afdeling Technology Operations. Het team werkt prettig met elkaar samen, fun is belangrijk en daarom gaan veel collega’s samen naar de bioscoop, lunchen in de stad of samen stappen. Naast alle social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van tech events op jouw interesse gebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.

WAT BEZIT JE AL?

  • Minimaal een afgeronde technische IT-opleiding op MBO-niveau;

  • Minimaal 1 jaar werkervaring als System Engineer;
  • Kennis van ITIl;
  • Ervaring met WIndows/Linux Apache, MySQL;
  • Ervaring met PRTG en Cacti wordt gewaardeerd.

WIE WORDEN JOUW COLLEGA'S?

Yoël

System Engineer

Menno

System Engineer

Arjan

Linux Engineer

WAT BIEDEN WIJ?

🌎Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🏎️ Nooit meer in de file of in een overvolle trein

🎮Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

😎 Uitstekende arbeidsvoorwaarden

👩‍💻De beste en snelste laptop van het moment

🚂Reiskostenvergoeding

🍏Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

📡 Internetvergoeding (ja echt)

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🍺Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

✈️ 25 vakantie dagen

WIE ZIJN WIJ?

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van video, backend en app development, design en strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 160’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als VodafoneZiggo, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

INTERESSE?

Heb je passie voor technologie, droom je in code en ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet ben je binnenkort wel lid van de Triple-familie. Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.