Front-end Developer

Solliciteer nu

Front-end Developer

FULL-TIME · TRIPLE - ALKMAAR

WAT GA JE DOEN?

Binnen Triple werken wij niet alleen aan de leukste klantprojecten, ook bouwen wij onze eigen producten. Één van die producten is SpotOn, een (live-)video clipping, editing en publicatie tool. Geprezen om de snelheid en simpel te begrijpen User Interface, wordt SpotOn vandaag de dag gebruikt door het merendeel van de Nederlandse tv-zenders en radio-omroepen.

Als Front-end Developer zal je binnen het innovatie- en SpotOn team aan de tool werken. Wij zijn een hecht en dynamisch team waar we op een agile manier werken en waar eigenaarschap, flexibiliteit en eigen inbreng erg gewaardeerd en aangemoedigd wordt. 

Naast je normale werkzaamheden is er uiteraard ook voldoende ruimte om mee te denken en te werken aan innovaties, voor zowel SpotOn als andere leuke initiatieven. Je zult hiervoor samenwerken met onze Head of Innovation, Designer, Backend Developer, Full Stack Developer, Streaming Engineer en Product Owner.

MET WELKE TECHNIEKEN/TOOLS GA JE WERKEN?

WIE ZOEKEN WIJ?

We verwachten van jou dat je een visie en mening hebt over nieuwe technologieën of verbeteringen aan bestaande oplossingen. Daarnaast sta je open voor discussie en veranderingen wanneer nieuwe ideeën worden aangedragen of dat je zelfs met suggesties komt.

Tijdens DonderDev, een wekelijks terugkerende sessie van het webteam waar jij kunt aanhaken, worden nieuwe technieken gepresenteerd en besproken. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk, mede omdat het digitale landschap snel veranderd. Daarom ben je bereid om nieuwe technieken te leren, cursussen te volgen en beurzen bij te wonen.

WAT BEZIT JE AL?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring als (medior-) webdeveloper.
  • React;
  • Redux;
  • ES6;
  • HTML5 + CSS (+SASS).

Niet vereist, maar wel een pre

  • Node.JS;
  • Unit Testing (Jest, React - testing library);
  • (Streaming) Video (editing).

WIE WORDEN ONDER ANDERE JOUW COLLEGA'S?

Bas

Product Owner

Amy

Designer

Renzo

Developer

Antwan

Full Stack Developer

WAT BIEDEN WIJ?

🌎 Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🏎️ Nooit meer in de file of in een overvolle trein

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

😎 Passende arbeidsvoorwaarden

👩‍💻 De beste en snelste laptop van het moment

🚂 Reiskostenvergoeding

🍏 Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

 📡 Internetvergoeding (ja echt)

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

✈️ 25 vakantie dagen

WIE ZIJN WIJ?

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van video, backend en app development, design en strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 160’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als Vodafone, RTL, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

INTERESSE?

Heb je passie voor technologie, droom je in code of ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet ben je binnenkort wel lid van de Triple-familie. Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.