Graphic Designer

Solliciteer nu

Graphic Designer

FULL-TIME · TRIPLE - ALKMAAR

Het nieuwe Formule 1 seizoen is begonnen. De race is om 06:10. Je zit op de bank en niemand mag je storen. De race start en de coureurs zijn begonnen. Een nieuw seizoen, nieuwe kansen voor de teams en nieuwe kansen voor de coureurs om zich te onderscheiden.

Jij als échte racefan hebt hier al weken naar uitgekeken. Niet alleen naar welk team als beste uit de winter is gekomen, maar ook hoe de nieuwe liveries eruitzien van alle teams en hoe de nieuwe helmdesigns van de coureurs zijn. Naast racefan, heb je ook een diehard passie voor design en dan met name voor het design van liveries en helmen. Herken jij jezelf hierin? We zoeken jou.

WAT GA JE DOEN?

Voor diverse projecten binnen Triple, op het gebied van gaming en (sim-) racen, zoeken wij een allround (graphic) designer, met een specialisme op het gebied van race gerelateerd design. Binnen jouw rol ben je verantwoordelijk voor het gehele designproces. 

Door je passie, voor racen en design, weet je de vertaalslag te maken van een minimale briefing tot veelzijdige designs binnen de branding van de klant. Dat je door de eisen van verschillende stakeholders met beperkte vrijheid moet werken, is voor jou geen probleem maar een mooie uitdaging.  

MET WELKE TOOLS GA JE WERKEN?

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

Je bent een fanatieke (sim-) race liefhebber. Daarom besef je hoe lastig het is om altijd het maximale uit de auto te halen. Als graphic designer weet jij het maximale te halen uit de mogelijkheden op liveries en helmen. Je weet als beste de vertaalslag te maken van een bondige briefing naar adembenemende designs, die je bij voorkeur aanlevert in 3D-renders.

We moesten de vacature vormgeven, maar we houden niet van hokjes. Als je een hobby-designer bent (bijvoorbeeld in iRacing), met een goed portfolio, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. We vinden het voornamelijk belangrijk dat je een onwijze passie hebt voor (sim-) racen.Het team heeft geen 'silly' ego's, we zijn een team met een 'can-do' mentaliteit en daarom zoeken we mensen die dezelfde mindset hebben. 

WELKE SKILLS NEEM JE MEE?

  • Je hebt een trackrecord (design portfolio) in de digitale of werkelijke racewereld;

  • Je hebt affiniteit met (sim-) racen;

  • Ervaring met het ontwerpen van (race) auto’s heeft een pre;

  • Kennis van de spuittechnieken (airbrush), die worden toegepast in helmdesigns (dikke pre);

  • Ervaring met Visual-, Grafisch design & 3D-vormgeving. 

MET WIE GA JE ONDER ANDERE WERKEN?

Sebastiaan

Design Director

Erik

Interaction Designer

Herman

Digital Brand Director

Michael

Chief Operational Officer

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier gamers hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van UX, UI, graphic en motion design, development en TechOps.

Inmiddels gooien we met zijn 160’en het digitale landschap op zijn kop door design thinking en technische kennis te combineren voor bedrijfskritische oplossingen en innovaties. Dat doen we onder andere voor VodafoneZiggo, Heineken, citizenM, Talpa en LINDA. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

WAT BIEDEN WIJ?

🌎 Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🏎️ Nooit meer in de file of in een overvolle trein

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

😎 Passende arbeidsvoorwaarden

👩‍💻 De beste en snelste laptop van het moment

🚂 Reiskostenvergoeding

🍏 Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

📡 Internetvergoeding (ja echt)

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

✈️ 25 vakantie dagen

INTERESSE?

Heb je passie voor racen, droom je in pixels en ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou!  Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.

Hi, ik ben Wozz! Kan ik je helpen met het vinden van een leuke baan?