iOS Developer

Solliciteer nu

iOS Developer

FULL-TIME · ALKMAAR

WAT GA JE DOEN?

In de rol van iOS developer maak je de mooiste apps van begin tot eind. Je brengt jouw expertise op iOS gebied in tijdens de design sessies, maakt urenschattingen op basis van designs en ballparks op basis van requirements. Samen met het iOS team draag je verantwoordelijkheid voor de gedeelde architectuur van de apps en met andere disciplines werk je samen in scrum teams aan mooie producten.

Het team waarin je werkzaam bent bestaat uit ongeveer 60 Developers, waarvan er 12 gespecialiseerd zijn in iOS. Naast onze social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Door het bijwonen van meetups en conferenties op jouw interessegebied kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.

MET WELKE TECHNIEKEN GA JE WERKEN?

WAT VINDEN WIJ BELANGRIJK?

In deze rol binnen de afdeling development is ervaring met en passie voor mobile onmisbaar. Je hebt daarnaast een analytische en creatieve instelling en je bent een echte verbinder en teamspeler.

Je hebt ervaring met de volgende technieken:

  • Xcode;
  • Swift;
  • UIKit;
  • Git;
  • Cocoapods;

WIE WORDEN ONDER ANDERE JOUW COLLEGA'S?

Tim

iOS Teamlead

Jeroen

iOS Developer

Michelle

iOS Developer

Leon

iOS Developer

WAT BIEDEN WIJ?

🌎 Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🏎️ Nooit meer in de file of in een overvolle trein

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

😎 Passende arbeidsvoorwaarden

👩‍💻 De beste en snelste laptop van het moment

🚂 Reiskostenvergoeding

🍏 Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

📡  Internetvergoeding (ja echt)

📅  Een overvolle agenda aan Triple events

🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

✈️  25 vakantie dagen

WIE ZIJN WIJ?

Triple is opgericht in 1998 toen vier Quake clan-leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Begonnen in het serverhok en door de jaren heen expert geworden op het gebied van video, backend en app development, design en strategie en de nieuwste technieken.

Inmiddels gooien we met z’n 160’en het digitale landschap op zijn kop door technische kennis en design thinking te combineren voor bedrijfskritische oplossingen met de daarbij behorende uitdagingen. Dit doen we voor klanten als Vodafone, RTL, Heineken, Max Verstappen en citizenM.

INTERESSE?

Heb je passie voor technologie, droom je in code en ben je gemotiveerd om veel te leren? We onderschatten talent nooit, dus misschien zijn we wel op zoek naar jou! Solliciteer nu en wie weet ben je binnenkort wel lid van de Triple-familie. Mocht je nog vragen hebben over de functie of het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.