Skip to content

HR Adviseur

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarHR/Recruitment

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als HR Adviseur bij Triple ben je altijd de synergie aan het opzoeken. Dat klinkt lekker corporate, maar je bent de adviseur van zowel medewerkers als van het management, luistert naar beide partijen en kunt een situatie creëren waarin beide partijen tevreden zijn en zich gehoord voelen. Je hebt zicht op wat er speelt binnen Triple doordat je met flinke regelmaat in gesprek bent met medewerkers, teams en het management en daarnaast haal je op andere manieren de benodigde informatie op om mee aan de slag te gaan. Twee keer per jaar is dit in de vorm van een uitgebreid medewerkerstevredenheidsonderzoek, maar we zijn ook op zoek naar nieuwe manieren om frequenter vinger aan de pols te houden van wat er speelt en wat mensen bezig houdt. 


Je wordt enthousiast van vernieuwing. Als alles bij het oude blijft, komen we namelijk niet verder. In een sector waarin vernieuwing je soms inhaalt en waarin de nodige uitdagingen op zowel de arbeidsmarkt als in de maatschappij elkaar snel afwisselen, kun je snel schakelen en kun je anderen overtuigen waarom we bepaalde veranderingen moeten doorvoeren. Triple groeit hard (zowel in Nederland als daarbuiten) en dat brengt uitdagingen met zich mee op vlak van onder andere integratie en het behouden van onze cultuur waar we zo trots op zijn. Vanuit HR willen we klein blijven qua dienstverlening, dus als we eind van de week een nieuwe collega doorkrijgen van onze recruiters die op maandag al kan starten, zorgen we ervoor dat alles op korte termijn nog geregeld wordt en we op maandag onze nieuwe collega verwelkomen!


Je voorziet welke complexe vraagstukken er op de organisatie afkomen en bent inhoudelijk sterk in het geven van advies en verbetermogelijkheden. Ook als mensen dit eigenlijk liever niet willen horen. 


Je doet dit gelukkig niet alleen. Je komt terecht in het HR/Recruitment team. Het team bestaat uit Marloes (HR & Recruitment Manager), Marije (HR Medewerker), Claudia & Quirine (Coaches), Charissa & Alon (Recruiters) en Anna (Recruitment Marketeer). De afgelopen tijd zijn we steeds meer specialisaties aan het toevoegen en onderscheiden in het team, waardoor we al onze collega's steeds beter kunnen helpen. We zijn gek op gezelligheid, kunnen keihard lachen om slechte grappen, maar ook heel hard werken om onze doelen te behalen. Die combinatie werkt heel goed voor ons. 


Het team heeft een wekelijkse meeting, waarin HR en Recruitment elkaar meenemen in waar zij op dat moment mee bezig zijn. Naast de wekelijkse gezamenlijke meetings, hebben zowel Recruitment als HR ook wekelijks een meeting om ervoor te zorgen dat we weten waar iedereen binnen het team mee bezig is en zodat we snel zaken kunnen bespreken om door te pakken.


Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een collega met relevante ervaring in een HR functie die toe is aan een volgende stap in zijn of haar carrière. Je bent daadkrachtig, staat stevig in je schoenen, hebt een faciliterend karakter en helpt graag anderen verder. Je eigen belang kun je in gesprekken over de voorwaarden voor onze collega's aan de kant zetten en je kunt denken vanuit het grotere belang voor zowel organisatie als medewerker. Je kunt een luisterend oor bieden en bent benaderbaar voor verschillende type mensen. 

Wie zijn wij?

We zijn gek van alles wat met coding, design, cloud(hosting), data en innovatie te maken heeft. Dat zie je terug op ons kantoor in Alkmaar. Hier werken we met plezier en drive aan al die gave projecten én onze ambities. Samen, in een vriendschappelijke sfeer. En tussendoor zie je ons in de weer op een elektrisch skateboard, een potje tafeltennis spelen of een paar laps racen op de simulator.


Van vier gamers met aardige computerskills, groeiden we uit tot een groep van 200+ techies en creatives. Er is veel veranderd sinds onze oprichting in 1998… en toch ook weer niet. Noem ons visionairs, vormers en makers van digitale gamechangers. Of gewoon Jeroen, Sanjay of Nisha. We helpen nu partners als VodafoneZiggo, citizenM, NLZIET en Max Verstappen.


Waarom wij bij Triple werken?

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, certificeringen of het bezoeken van conferenties.
🏠 Hybride werken: werk waar jij het meest productief bent, of dat nou thuis of op kantoor is.

🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.

🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?

📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.

❤️ En natuurlijk nog: 25 vakantiedagen, pensioenplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.
➡️ Ontdek alle benefits van Triple hier.

Vereisten

  • Afgeronde HBO in de richting van Human Resources of een andere relevante opleiding;
  • Ervaring met o.a. het begeleiden van verzuimdossiers, het (al dan niet gewenst) adviseren van medewerkers, teamleads en directie & het zelfstandig draaien van HR gerelateerde projecten;
  • Uiteraard ben je sterk in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • Bij voorkeur fulltime beschikbaar (32 of 36 uur bespreekbaar).Diversiteit en Inclusiviteit
Bij Triple maken we graag mooie dingen met leuke mensen. Wij verwelkomen graag nieuwe collega's van iedere achtergrond, religie, handicap, genderidentiteit, etniciteit of seksualiteit. Ons doel is om zoveel mogelijk werkplekken te creëeren en onze collega's te laten groeien en hun doelen en dromen waar te maken.
Maak je geen zorgen als je CV niet voldoet aan al onze criteria. We horen graag van je!

Mooie digitale oplossingen maken met leuke mensen

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

Meer weten? Vraag het Alon of Charissa!

Alon Basoglu

Recruiter Design, Development & Cloud Solutions 0640502930

Charissa Schermer

Recruiter Development, Testing & Staff 0619271185

Van kennismaking tot aanbod

1. Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.

3. Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.

4. Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

Is dit toch niet jouw vacature?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.