Skip to content

Stage Marketing/Communicatie (Team Gullit)

Alkmaar, Noord-Holland, Nederland€ 400 - € 500Internships

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als Communicatie/Marketing Stagiair(e) draai je volledig mee in het team van Team Gullit. Wij maken niet alleen FIFA-spelers beter, wij verbinden de grootste merken (zoals Philips en Red Bull) met een moeilijk te bereiken, jonge doelgroep. En dat is precies waar jij ons bij komt ondersteunen!


Samen met Maarten (Head of Marketing & Operations), Jelte (Marketeer) en Jelle (Marketeer) ben je verantwoordelijk voor alles dat voor partners wordt opgeleverd, maak je content voor social media en zorg je dat wij altijd zichtbaar zijn en groeien. Samen met jou stellen wij een takenpakket samen dat past bij onze doelen en jouw vaardigheden.


Wie ben jij?

Je scrollt continu door je timeline, Instagram heeft geen geheimen voor je en nadat je klaar bent met school en/of werk speel je graag een paar wedstrijdjes op de PlayStation. Je bent pro-actief, creatief en leergierig. Wij werken met een klein en dynamisch team, waardoor zelfstandigheid en flexibiliteit belangrijk is. Oh, en als je bij je sollicitatiegesprek niet weet wat 433 of Twitch is, dan wordt het een moeilijk verhaal.

Vereisten

  • Je volgt een relevante HBO-studie en bent op zoek naar een meewerkstage;
  • Je bent communicatief sterk zowel in het Nederlands als in het Engels en met goede writing skills heb je een dikke pré te pakken;
  • Idealiter speel je al jaren FIFA (Ultimate Team) en kun je meepraten over het FIFA-wereldje;
  • Je bent op zoek naar een (afstudeer)stage per september 2024;
  • Ervaring met Photoshop/Premiere Pro is een pré maar niet noodzakelijk.


Over Team Gullit
Begin 2018 lanceerde Ruud Gullit de eerste professionele en onafhankelijke FIFA-academie ter wereld. Team Gullit biedt veelbelovende talenten professionele begeleiding en training om hen te helpen hun niveau naar een hoger niveau te tillen. De spelers hebben meerdere FUT Champions Cups en Europese kampioenschappen gewonnen, waardoor Team Gullit een van de meest succesvolle teams in de FIFA Global Series is. De academie werkt samen met onder meer Red Bull, Philips OneBlade en meerdere voetbalclubs.


De leuke extra'tjes van stagelopen bij Triple:
🚀 Ruimte om je zelf te ontwikkelen door middel van toffe projecten en 1op1 begeleiding van onze Triple-buddies
🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.
🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?
📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.
💰 En natuurlijk ontvang je ook nog een lekkere stagevergoeding van ons!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Mooie digitale oplossingen maken met leuke mensen

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

Meer weten? Stuur ons een bericht!

Alon Basoglu

Recruiter Frontend-, Mobile Development, QA, Design & Projectmanagement 0619271185

Rutger Kamper

Recruiter Cloud Solutions, Managed Hosting & Backend development 0611490031

Van kennismaking tot aanbod

1. Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.

3. Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.

4. Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

Is dit toch niet jouw vacature?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.