Skip to content

Web Developer

Alkmaar, Noord-Holland, NederlandDevelopment

Functieomschrijving

Tech Stack
Svelte, JavaScript/TypeScript, Streaming Media/DRM


Wat ga je doen?

Als Web Developer (Smart TV) ben jij, samen met je team verantwoordelijk voor het bouwen van webapps die gebruikt worden op Smart TV’s . Als Web Developer in het Smart TV Team werk je gemiddeld aan één tot twee projecten tegelijk. De apps die gebouwd worden voor onze klanten (o.a. NLZIET, KIJK, VTM Go) hebben vrijwel altijd te maken met video, waardoor je veel zult werken met players, streaming media en DRM.


Er zijn veel verschillende modellen tv’s in omloop (Samsung, LG, high-end, low-end), waar ook meteen de grootste uitdaging ligt als developer; “Hoe zorg je ervoor dat de app op alle soorten tv’s draait?” Ook is het gebruikersgemak hierbij belangrijk, navigeren met een afstandsbediening vraagt een hele andere aanpak dan met een muis. Om te zorgen dat dit voor alle gewenste modellen goed werkt, hebben wij op kantoor een wand met Smart TV’s staan zodat jij de app goed kunt testen.


Naast je projectteam, maak je deel uit van het Frontend Webteam. Samen met het Webteam heb je één keer per week een Techtalk om dingen met elkaar te kunnen bespreken en/of kennis te delen. Ook is er een eigen Slack kanaal waar dingen gedeeld of vragen gesteld kunnen worden. Minimaal één keer per week is het gehele Smart TV team op kantoor aanwezig.


Wie zoeken wij?

Jij wilt samen met het team meedenken over het verbeteren van het platform. Je hebt een mening en bent niet bang om deze te laten horen. Je bent in staat om feedback te geven, maar staat ook tegelijkertijd open om feedback te ontvangen. Last but not least, je voelt je thuis in een hecht team wat nauw met elkaar samenwerkt.

Vereisten

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring als (medior-) webdeveloper;
  • Mooi meegenomen, maar niet vereist: Unit Testing en Streaming Media/DRM (web-)video;
  • Ervaring met ES6/ES.Next;
  • Ervaring met een front-end framework.


Wie zijn wij?

We zijn gek van alles wat met coding, design, cloud(hosting), data en innovatie te maken heeft. Dat zie je terug op ons kantoor in Alkmaar. Hier werken we met plezier en drive aan al die gave projecten én onze ambities. Samen, in een vriendschappelijke sfeer. En tussendoor zie je ons in de weer op een elektrisch skateboard, een potje tafeltennis spelen of een paar laps racen op de simulator.


Van vier gamers met aardige computerskills, groeiden we uit tot een groep van 200+ techies en creatives. Er is veel veranderd sinds onze oprichting in 1998… en toch ook weer niet. Noem ons visionairs, vormers en makers van digitale gamechangers. Of gewoon Jeroen, Sanjay of Nisha. We helpen nu partners als VodafoneZiggo, citizenM, NLZIET en Max Verstappen.

Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, certificeringen of het bezoeken van conferenties.
🏠 Hybride werken: werk waar jij het meest productief bent, of dat nou thuis of op kantoor is.

🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.

🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?

📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.

❤️ En natuurlijk nog: 25 vakantiedagen, pensioenplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, de beste laptop en telefoon van het moment.
➡️ Ontdek alle benefits van Triple hier.


Diversiteit en Inclusiviteit
Bij Triple maken we graag mooie dingen met leuke mensen. We zien ons kantoor als een tweede thuis, daar waar je met je vrienden samenkomt en je altijd jezelf kunt zijn. Daarom selecteren wij enkel op basis van skills en verwelkomen we collega's van iedere achtergrond, religie, handicap, genderidentiteit, etniciteit of seksualiteit. Triple is namelijk overtuigd dat diversiteit de creativiteit stimuleert en zorgt voor innovaties.
Maak je geen zorgen als je CV niet voldoet aan onze criteria. We horen graag van je!

Mooie digitale oplossingen maken met leuke mensen

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

Meer weten? Stuur ons een bericht!

Alon Basoglu

Recruiter Cloud Solutions & Design 0640502930

Charissa Schermer

Recruiter Backend Development, QA & Staff 0619271185

Rutger Kamper

Recruiter Frontend & Mobile Development 0611490031

Van kennismaking tot aanbod

1. Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.

3. Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.

4. Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

Is dit toch niet jouw vacature?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.