Marketing & Sales Medewerker

Solliciteer nu

Marketing & Sales Medewerker

Full-time · Nixon - Alkmaar

WIE ZIJN WIJ?

Nixon is ontstaan uit de samenwerking tussen Connect2Crowd en Triple. Door de bundeling van vele jaren digitale strategische, technische en operationele ervaring zijn wij gestart met de ontwikkeling van een uniek platform dat (grote) bedrijven gaat helpen bij het inzichtelijk maken van hun digitale landschap. De focus ligt met name om het inzichtelijk maken welke websites ze nu eigenlijk hebben en hoe de status van hun applicaties is op het gebied van security en privacy.

Door de kennis, visie, kracht maar ook het netwerk van bestaande klanten van Connect2Crowd en Triple samen te voegen, is Nixon in staat om zich zowel op zakelijk als op technisch niveau te ontwikkelen tot leidende speler in deze niche.

WAT GA JE DOEN?

Als onze nieuwe marketing en sales medewerker ben je verantwoordelijk om de groei van Nixon Digital Services verder vorm te geven. Je komt te werken in een start-up omgeving (1 jaar oud) en compact team waar we met zijn allen Nixon Digital Services naar een hoger niveau tillen.

Het is aan jou om klanten te adviseren over het Nixon platform , de bijbehorende Consultancy Services en om ze aan te sluiten als nieuwe klant. Je gaat daarin nauw samenwerken met onze Product Owner. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van de sales funnel. Je rapporteert en adviseert over de (verkoop-) activiteiten en prospecten.

Daarnaast is het aan jou om de bekendheid van Nixon Digital Services te vergroten en het bedrijf in de markt te zetten. We denken er zelf aan om een groot en gaaf marktonderzoek te organiseren onder de top 500 bedrijven op het gebied van Security, Privacy en Compliance. Het is aan jou om de juiste doelgroep te vinden, te binden en te boeien. Je krijgt daarnaast de vrijheid om jouw inzicht en creativiteit in te zetten om Nixon Digital Services naar een hoger niveau te tillen. 

WIE ZOEKEN WIJ?

Als persoon heb je een creatieve sales mindset en kun je dat vertalen naar concrete producten en diensten. Je bent in staat om ideeën om te zetten in online marketingcommunicatie en (online) evenementen. Je durft risico’s te nemen en nieuwe ideeën aan te dragen. Daarnaast is het aan jou om de rest van het team mee te nemen in jouw plannen.

Je gaat doelgericht en zelfstandig te werk en zorgt ervoor dat alle partijen tevreden zijn. We zijn werkzaam in een start-up omgeving. Met een flexibele mindset, waarbij je helpt waar nodig, excelleer je bij Nixon Digital Services. Affiniteit en/of ervaring met de wereld van Security- en Privacy vraagstukken rondom applicaties/websites zijn natuurlijk mooi meegenomen.

WAT BEZIT JE AL?

  •  Minimaal HBO werk- en denkniveau op het gebied van Sales & Marketing;
  • 3+ jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Communicatief ijzersterk in het Nederlands en Engels;
  • Ervaring met het organiseren van webinars, (Social-) Advertising;
  • Ervaring met het (samen-) werken met grote corporates.

WAT BIEDEN WIJ?

🌎 Een innovatieve en creatieve werkomgeving

🏎️ Nooit meer in de file of in een overvolle trein

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

😎 Passende arbeidsvoorwaarden

👩‍💻 De beste en snelste laptop van het moment

🚂 Reiskostenvergoeding

🍏 Verse lunch en een eindeloze voorraad fruit

 📡 Internetvergoeding (ja echt)

🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

✈️ 25 vakantie dagen

INTERESSE?

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf werken als onze nieuwe Marketing & Sales medewerker? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie via onderstaande button. Voor vragen over de vacature of het sollicitatieproces kan je contact opnemen met Alon Basoglu (Talent Scout) via 072-5129516.