Skip to content

Accountmanager Cloud Hosting

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarCloud Solutions

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je jouw technische kennis kunt inzetten en daarnaast de ruimte krijgt om jouw kennis uit te breiden om gezamenlijk onze business ambities waar te maken? Dan is dit de job voor jou!


Binnen Triple werk je voor mooie merken, als VodafoneZiggo, Ziggo Sport Totaal en ANWB. We zijn de expert in het leveren van complexe Cloud Solutions. Dat doen we door onze toevoegde waarde in Cloud Automation, DevOps, Cloud Performance, Security, Container Orchestration & CIAM.


Hoe ziet je werkomgeving eruit?

Triple Technology Operations is een afdeling binnen Triple die zich richt op het leveren van hoogwaardige Managed Services aan onze jarenlange klanten. De afdeling bestaat uit een groep van 40 engineers, service coördinatoren en projectmanagers die zich dag in dag uit inzetten om de beste en meest stabiele hostingomgevingen op te zetten en te beheren voor onze klanten in zowel binnen- als buitenland.

We doen dit met drie delivery teams die zich richten op Cloud infrastructuren (Azure en AWS) en onze eigen on-premise omgevingen in datacenters (Amsterdam en Alkmaar). 

Wat verwachten we van jou?
Als (technisch) Accountmanager ga je vanuit jouw Consultative Selling skills de klant eerlijk adviseren over hun technische oplossing in de juiste verhouding van kwaliteit/kosten. Daarmee draag je altijd een oplossing aan die fit-for-purpose is. Uiteraard ben je verantwoordelijk voor het gehele sales proces. Dat begint bij een qualified lead tot het onderhouden en uitbouwen van (bestaande-) relaties. Het is hierbij essentieel dat de contracten (die jij opstelt) naadloos worden ingeregeld samen met delivery.


Uiteraard doe je dit niet alleen
Je komt terecht in een warm bad waar je veel ondersteuning krijgt in de uitvoering van jouw werkzaamheden. Je krijgt pre-sales support vanuit onze architecten en Lead Engineers. Daarnaast krijg je outbound marketingsupport vanuit ons Marketingteam. Er zijn beschikbare salestrainingen vanuit onze partners. Denk hierbij aan Microsoft, Akamai & OneWelcome.

Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, certificeringen of het bezoeken van conferenties.
🏠 Hybride werken: werk waar jij het meest productief bent, of dat nou thuis of op kantoor is.

🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.

🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?

📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.

❤️ En natuurlijk nog: 25 vakantiedagen, pensioenplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken. 
➡️ Ontdek alle benefits van Triple hier.

Vereisten

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Ten minste 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
  • Technische kennis (van AWS, Google Cloud of Azure) is een vereiste;
  • Pre: je hebt ervaring met ITIL en verstand van ITSM (ServiceNow);
  • Ervaren in adviesgericht verkopen;
  • Natuurlijk spreek en schrijf je moeiteloos Engels en Nederlands.Diversiteit en Inclusiviteit
Bij Triple maken we graag mooie dingen met leuke mensen. Wij verwelkomen graag nieuwe collega's ongeacht achtergrond, religie, handicap, genderidentiteit, etniciteit of seksualiteit. Ons doel is om zoveel mogelijk werkplekken te creëeren en onze collega's te laten groeien en hun doelen en dromen te waar te maken.
Maak je geen zorgen als je CV niet voldoet aan alle criteria. We horen graag van je!

Mooie digitale oplossingen maken met leuke mensen

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

Meer weten? Vraag het Alon of Charissa!

Alon Basoglu

Recruiter Design, Development & Cloud Solutions 0640502930

Charissa Schermer

Recruiter Development, Testing & Staff 0619271185

Van kennismaking tot aanbod

1. Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.

3. Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.

4. Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

Is dit toch niet jouw vacature?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.