Skip to content

Application Manager

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarDevelopment

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Jij beheert, in samenspraak met het Triple Application team en onze klanten, de applicaties die Triple heeft ontwikkeld. De klant tevreden houden is jouw eerste prioriteit, maar daarnaast ga je er ook voor zorgen dat Application Maintenance (AM) binnen Triple steviger op de kaart wordt gezet.


Je begint met de kennismaking met het team, de stakeholders en de klanten. Hierna neem je de coördinatie van tickets over van het interim team zodat je de werkzaamheden en de platformen waar aan gewerkt wordt, je eigen kunt maken. Als je helemaal bent ingewerkt, coördineer jij nieuw binnengekomen aanvragen, maar houdt daarbij ook de afspraken (respons- en looptijden, facturaties, verlengingen) van de contracten in de gaten. Jij bent verantwoordelijk voor zowel de interne als externe communicatie zodat de klant zo goed mogelijk geholpen wordt. Extern doe je dat door regelmatig statusmeetings in te plannen om de klant up to date te houden van de dienstverlening, handel je ook mogelijke incidenten zorgvuldig af en zorg je ervoor dat je een fijne relatie opbouwt met de klant. Intern zorg je ervoor dat tickets door het juiste team worden opgepakt, monitor je de waarborging van kennis van de delivery teams en werk je mee aan de professionalisering van de dienstverlening.


Wanneer dit alles op rolletjes loopt, is er ruimte om het commerciële stukje binnen deze rol op te pakken. Hierbij kan je denken aan het Triple-breed standaardiseren van de AM propositie, het schaalbaar maken van deze propositie en ben je betrokken in salestrajecten vooruitkijkend naar de fase na development.


Je bent belangrijk voor de klant en zorgt ervoor dat deze zich gehoord voelt, maar weet aan de andere kant ook hierin de verwachtingen van de klanten te temperen waar nodig.


Wie zoeken wij?

Jij speelt een sleutelrol in het verder op de kaart zetten van Application Maintenance binnen Triple. Je bent gestructureerd en zorgvuldig. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat de werkzaamheden binnen deze rol goed worden uitgevoerd, omdat dit zorgt voor een blije klant. Je hebt inzicht en bent scherp op het inplannen van contracten die verlengd moeten worden. Je denkt op een creatieve manier mee hoe je de klanten blij kan houden en hoe je de dienstverlening kan verbeteren. Ook communiceer je makkelijk op verschillende niveaus en weet je je snel aan te passen aan een gesprek met een developer en een directeur.

Wie zijn wij?

We zijn gek van alles wat met coding, design, cloud(hosting), data en innovatie te maken heeft. Dat zie je terug op ons kantoor in Alkmaar. Hier werken we met plezier en drive aan al die gave projecten én onze ambities. Samen, in een vriendschappelijke sfeer. En tussendoor zie je ons in de weer op een elektrisch skateboard, een potje tafeltennis spelen of een paar laps racen op de simulator.


Van vier gamers met aardige computerskills, groeiden we uit tot een groep van 200+ techies en creatives. Er is veel veranderd sinds onze oprichting in 1998… en toch ook weer niet. Noem ons visionairs, vormers en makers van digitale gamechangers. Of gewoon Jeroen, Sanjay of Nisha. We helpen nu partners als VodafoneZiggo, citizenM, NLZIET en Max Verstappen.

Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, certificeringen of het bezoeken van conferenties.
🏠 Hybride werken: werk waar jij het meest productief bent, of dat nou thuis of op kantoor is.

🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.

🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?

📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.

❤️ En natuurlijk nog: 25 vakantiedagen, pensioenplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, de beste laptop en telefoon van het moment.

➡️ Ontdek alle benefits van Triple hier.

Vereisten

  • HBO werk en denkniveau;
  • Werkervaring in een IT-omgeving is een pre;
  • Structuur en organisatorisch talent;
  • Kennis en ervaring met software ontwikkeling is een pre;
  • Een ondernemende mindset;
  • Ervaring met het opstellen van contracten;
  • Bovenal neem je een positieve instelling mee;
  • Uiteraard beheers je de Nederlandse en Engelse taal.


Diversiteit en Inclusiviteit
Bij Triple maken we graag mooie dingen met leuke mensen. Wij verwelkomen graag nieuwe collega's van iedere achtergrond, religie, handicap, genderidentiteit, etniciteit of seksualiteit. Ons doel is om zoveel mogelijk werkplekken te creëeren en onze collega's te laten groeien en hun doelen en dromen waar te maken.
Maak je geen zorgen als je CV niet voldoet aan al onze criteria. We horen graag van je!

Mooie digitale oplossingen maken met leuke mensen

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

Meer weten? Vraag het Alon of Charissa!

Alon Basoglu

Recruiter Design, Development & Cloud Solutions 0640502930

Charissa Schermer

Recruiter Development, Testing & Staff 0619271185

Van kennismaking tot aanbod

1. Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.

3. Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.

4. Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

Is dit toch niet jouw vacature?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.