Skip to content

Backend Developer (PHP)

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarStartup

Functieomschrijving

Tech Stack

PHP7+ (8), Azure DevOps, Docker, Kubernetes

Wie zijn wij?

Nixon Digital Services is ontstaan uit de samenwerking tussen Connect2Crowd en Triple. Door de bundeling van vele jaren digitale strategische, technische en operationele ervaring zijn wij gestart met de ontwikkeling van een uniek platform dat (grote) bedrijven helpt bij het inzichtelijk maken van hun digitale landschap.

Door gebruik te maken van custom dashboards houdt het Nixon platform overzicht van alle websites die onder een organisatie vallen. De focus ligt hierbij op het monitoren en verbeteren van de security en privacy van onze klanten.

Door de kennis, visie, kracht maar ook het netwerk van bestaande klanten van Connect2Crowd en Triple samen te voegen, is Nixon in staat om zich zowel op zakelijk als op technisch niveau te ontwikkelen tot leidende speler in deze niche.


Wat ga je doen?

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring? Een heleboel!
Je werkt mee aan de ontwikkeling van onze softwareapplicatie (SaaS), die scans uitvoert op het gebied van security en privacy. Op korte termijn ga je werken aan features zoals een nieuw rechten en permissie systeem, een integratie opzetten met externe systemen en nieuwe API-functionaliteiten of upgrades naar de laatste versie van PHP.

Daarnaast zul je als Backend developer bij Nixon verantwoordelijk worden voor het opzetten van nieuwe (micro-) services en de bestaande services uitbreiden. Je bent tevens verantwoordelijk voor het koppelen van de systemen door middel van verschillende API’s.

Naast de zelf ontwikkelde privacy en security scanners ontwikkelen we ook systemen voor bijvoorbeeld het sturen van (email-) notificaties, cronjobs, imports en integraties met externe systemen. Uiteraard help je hier ook verder aan mee.

En tenslotte krijg je als developer de mogelijkheid om samen met het team mee te denken en te ontwerpen aan nieuwe features en functionaliteiten.


What else?

Nixon heeft al veel verschillende services draaien. We zijn hierdoor flexibel in de keuzes die we maken in de tech stack. Ben je bijvoorbeeld ervaren in GO en denk je dat je met deze stack de beste scanner kunt maken…

Of heb je ervaring met front-end werkzaamheden? Tof, het customer-facing deel van de webapplicatie is gebouwd in React in combinatie met Material UI. Wij bieden de ruimte en mogelijkheid om je kennis te verbreden en je ideeën te realiseren.


Wie zoeken wij?

Op dit moment bestaat het team van Nixon Digital Services uit twee Frontend Developers, een Backend Developer, een tester, designer en de Product Owner. De front-end developers en testers werken remote vanuit het buitenland. Het team is toegankelijk en er heerst een warme sfeer.


We verwachten daarom van jou dat je zelfstandig te werk gaat, maar wel tijdig vragen durft te stellen. Als persoon ben je oplossingsgericht en denk je in mogelijkheden. Je hebt een creatieve mindset en kwaliteit staat voor jou voorop. Je kunt snel schakelen en je bent gewend om sprints te werken. We verwachten daarnaast dat je affiniteit hebt met hosting, domein- en DNS management.


Waarom wij bij Triple/Nixon werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Vereisten

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding of voldoende relevante werkervaring opgedaan;
  • Een aantal jaar werkervaring als PHP Developer (PHP7+);
  • Ervaring met CI/CD, Automation en Cloud;
  • Ervaring met TypeScript, NodeJS en React zijn een pre’s;
  • Je voelt je comfortabel om met je collega’s in het Engels te communiceren.


Diversiteit en Inclusiviteit
Bij Triple en Nixon maken we graag mooie dingen met leuke mensen. Wij verwelkomen graag nieuwe collega's ongeacht achtergrond, religie, handicap, genderidentiteit, etniciteit of seksualiteit. Ons doel is om zoveel mogelijk werkplekken te creëeren en onze collega's te laten groeien en hun doelen en dromen te waar te maken.
Maak je geen zorgen als je CV niet voldoet aan alle criteria. We horen graag van je!

Mooie digitale oplossingen maken met leuke mensen

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

Meer weten? Vraag het Alon of Charissa!

Alon Basoglu

Recruiter Design, Development & Cloud Solutions 0640502930

Charissa Schermer

Recruiter Development, Testing & Staff 0619271185

Van kennismaking tot aanbod

1. Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.

3. Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.

4. Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

Is dit toch niet jouw vacature?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.