Skip to content

Business Developer

Alkmaar, Noord-Holland, NederlandStaff

Functieomschrijving

Lijkt het jou leuk om nieuwe klanten van Triple te activeren? Help jij ons om de ambities van onze organisatie waar te maken? Bij Triple zijn we op zoek naar een Business Developer om ons team te versterken!


Hoe ziet je werkomgeving eruit?

Als Business Developer bij Triple ben je verantwoordelijk voor het pre-sales traject: van identificeren van mogelijke lead tot leadgeneratie. Je gaat actief nieuwe contacten aan en zet deze om in nieuwe accounts. Jouw focus ligt op suspects en prospects. Je plant meetings in en gaat (samen met een accountmanager) bij klanten langs. Het is aan jou om onze visie over te brengen op potentiële klanten en je legt uit waarom Triple de meest geschikte partner is.


Uiteraard doe je dit niet alleen. Je komt terecht in het marketing & sales team, waar we gezamenlijk onze doelen opstellen en uitvoeren. Dit doe je door actief nieuwe contacten aan te gaan bij mogelijk nieuwe accounts (suspects & prospects). Door middel van inbound- en outbound campagnes weet jij de doelgroep te bereiken. Het is jouw taak om nieuwe afspraken te maken voor onze accountmanagers en propositie owners.


Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Het in kaart brengen van potentiele prospects en suspects;
 • Het bijwonen van events;
 • Desktopresearch doen naar kansrijke accounts en de key stakeholders;
 • Het opstellen van een strategie om de eerste contacten te leggen;
 • De behoeftes en uitdagingen van potentiele klanten achterhalen;
 • Onderzoek doen naar welke diensten of services we kunnen leveren aan prospect en suspects;
 • Het opstellen van offertes met hulp van accountmanagers.


Het team
Uiteraard zul je dit niet alleen doen. Je komt terecht in een marketing & sales team, waar jullie gezamenlijk de doelen opstellen en gaan uitvoeren. Samen met onze marketing afdeling, zul je inbound en outbound marketingactiviteiten draaien om leads te generen. Daarnaast hebben we een volwassen sales team staan, waar je gezamenlijk klanten zal gaan bezoeken om jouw prospects op te volgen.


Wat neem je mee?

Als professional ben je toe aan een tweede stap in jouw sales carrière. Je bent communicatief vaardig en niet bang om de telefoon op te pakken. Jij bent namelijk de persoon die de leads gaat opvolgen en gemakkelijk connecties legt met mogelijke nieuwe klanten. Uiteraard heb je affiniteit met tech en wil je 'overall' snappen hoe techniek werkt. Je bent bekend met systemen als Hubspot en/of Linkedin Sales Navigator en je weet deze in te zetten om jouw doelen te behalen.

Vereisten

 • Tenminste HBO werk- en denkniveau;

 • Communicatief sterk en niet bang om de telefoon op te pakken;

 • Creatief en sterk in het schrijven van teksten/versturen van berichten;

 • Actief kunnen luisteren;

 • Bekend met CRM-systemen;

 • Sterk in woord en geschrift, zowel in het Nederlands als Engels.


Wie zijn wij?
We zijn gek van alles wat met coding, design, cloud(hosting), data en innovatie te maken heeft. Dat zie je terug op ons kantoor in Alkmaar. Hier werken we met plezier en drive aan al die gave projecten én onze ambities. Samen, in een vriendschappelijke sfeer. En tussendoor zie je ons in de weer op een elektrisch skateboard, een potje tafeltennis spelen of een paar laps racen op de simulator.


Van vier gamers met aardige computerskills, groeiden we uit tot een groep van 200+ techies en creatives. Er is veel veranderd sinds onze oprichting in 1998… en toch ook weer niet. Noem ons visionairs, vormers en makers van digitale gamechangers. Of gewoon Jeroen, Sanjay of Nisha. We helpen nu partners als VodafoneZiggo, citizenM, NLZIET en Max Verstappen.


Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, certificeringen of het bezoeken van conferenties.
🏠 Hybride werken: werk waar jij het meest productief bent, of dat nou thuis of op kantoor is.

🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.

🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?

📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.

❤️ En natuurlijk nog: 25 vakantiedagen, pensioenplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.
➡️ Ontdek alle benefits van Triple hier


Diversiteit en Inclusiviteit
Bij Triple maken we graag mooie dingen met leuke mensen. We zien ons kantoor als een tweede thuis, daar waar je met je vrienden samenkomt en je altijd jezelf kunt zijn. Daarom selecteren wij enkel op basis van skills en verwelkomen we collega's van iedere achtergrond, religie, handicap, genderidentiteit, etniciteit of seksualiteit. Triple is namelijk overtuigd dat diversiteit de creativiteit stimuleert en zorgt voor innovaties.
Maak je geen zorgen als je CV niet voldoet aan onze criteria. We horen graag van je!

Mooie digitale oplossingen maken met leuke mensen

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

Meer weten? Stuur ons een bericht!

Alon Basoglu

Recruiter Cloud Solutions & Design 0640502930

Charissa Schermer

Recruiter Backend Development, QA & Staff 0619271185

Rutger Kamper

Recruiter Frontend & Mobile Development 0611490031

Van kennismaking tot aanbod

1. Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.

3. Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.

4. Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

Is dit toch niet jouw vacature?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.