Skip to content

Business Development Manager

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarStaff

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als Business Development Manager bij Triple ga je, samen met het team, zorgen dat de sales doelen van 2022 worden behaald. Het salesplan voor 2022 ligt er en er wordt dit jaar meer ingezet op de samenwerking tussen sales en marketing. Op deze manier wordt de funnel aan de bovenkant gevuld met potentiële klanten die goed bij ons en onze propositie passen.


Samen met het team, ga je het salesplan uitvoeren. Welke doelgroepen zijn nog meer interessant en hoe kunnen we deze doelgroepen bereiken? Jouw uitdaging ligt in het filteren en opvolgen van de binnengekomen leads op onze services, waarbij jouw focus op Media Services en CX patforms ligt. Jouw creativiteit is hierbij belangrijk, want naast het bezoeken van events, een belletje plegen en berichten via LinkedIn, is juist jouw eigen creatieve inbreng wat het verschil gaat maken.


Je komt terecht in het Sales team. Het directe team bestaat uit Rikkert (New Business Director & Accountmanager), Dave (Growth Marketeer) en Anna (Marketing Manager). Met dit team werk je op dagelijkse basis intensief samen en maak je ook uit van het Sales overleg met de andere collega’s uit het Sales team.Wie zoeken wij?

Je vindt het leuk om met mensen het gesprek aan te gaan en weet op vele creatieve manieren je netwerk uit te breiden. Idealiter heb je ervaring opgedaan bij een IT dienstverlener aan telco's, waterschappen, nuts bedrijven of andere B2C bedrijven met een 'mijn' omgeving of CX platforms. Maar belangrijker is dat je kennis hebt van de technieken die binnen de IT worden gebruikt, of genoeg affiniteit met IT dat je deze technieken je snel eigen kunt maken. Een bestaande structuur in de werkwijze vind je fijn, maar je bent ook niet bang om je eigen weg in dingen te vinden.Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Vereisten

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met sales en specifiek met new business;
  • Creatief in het vinden van nieuwe manieren om de juiste doelgroep te benaderen;
  • Ervaring bij een IT dienstverlener in de B2C & 'mijn' omgevingen/CX platformen is een plus;
  • Kennis van de technieken die binnen de IT worden gebruikt.

MOOIE DIGITALE OPLOSSINGEN MAKEN MET LEUKE MENSEN

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

MEER WETEN? VRAAG HET AAN ONZE RECRUITERS.

Ky Thoes

Recruiter Development & Design 0610455961

Alon Basoglu

Recruiter Development & Cloud Solutions 0640502930

Charissa Schermer

Recruiter Development & Testing 0619271185

VAN KENNISMAKING TOT AANBOD

Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

IS DIT TOCH NIET JOUW VACATURE?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.