Overslaan naar content

C# .NET Developer

Alkmaar, Noord-Holland, NederlandDevelopment

Functieomschrijving

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Bij Triple zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren .NET Developer die ons supersterke .NET competentieteam komt uitbreiden. We geven je de kans om vereiste functies te ontwikkelen en te implementeren met behulp van de nieuwste technologieën en stacks en om ons (nu al) geweldige team nóg beter te komen maken.


Wat ga je doen?

Wij begrijpen heel goed dat jij als .NET Developer het verschil wilt maken in de projecten waaraan je werkt. Wij geven je daarom graag de vrijheid en de middelen om dat te doen. Wat we van jou verwachten is dat je diep in de business case van een project duikt, goed begrijpt wie de gebruikers zijn en waarom het essentieel is. Je verdiept je in het onderwerp, concentreert je op wat er moet gebeuren en houdt daarbij voortdurend zicht op het grotere plaatje met betrekking tot de technische uitdagingen.


Bij Triple vinden we veelzijdigheid belangrijk in onze medewerkers. Harde skills zijn uiteraard hartstikke belangrijk, maar sterke soft skills zijn ook essentieel. Je weet onze teamleden continu te stimuleren om functionele eisen kritisch te bekijken, want we zijn ons er terdege van bewust dat lineaire oplossingen niet altijd de beste zijn. Wij vinden het dan ook belangrijk om altijd ‘waarom’ te blijven vragen en de beredenering van beslissingen goed te begrijpen voordat we verder gaan. We verwachten van jou dat je de briefing altijd ter discussie stelt.

In de rol van .NET Developer heb je zowel interne als externe communicatielijnen. Hierdoor is het makkelijker om die helikopterview te behouden. Je schakelt direct met onze vele gave klanten, je lost proactief problemen op en zet de Product Owner en jouw teamleden altijd op scherp.


Zo draag je bij aan de groei en ontwikkeling van ons team en onze producten:

 • Je werkt aan de gehele infrastructuur van Azure, waaronder API Management, Azure Keyvault, Functions, Service Bus, AD en DevOps.
 • Je bouwt en werkt met containerapplicaties, zoals Docker en Kubernetes.
 • Je begrijpt het concept van containers en microservices.
 • Je vindt het leuk om te experimenteren met nieuwe technieken, als Azure Cognitive Search. 
 • Je bent kritisch op de functionele eisen en je kijkt naar het grotere plaatje om business cases en oplossingen te identificeren.
 • Je communiceert effectief met zowel klanten als collega's om projecteisen vast te stellen en oplossingen aan te dragen.
 • Je blijft voortdurend leren en je blijft op de hoogte van nieuwe technologieën en tools.


Het team

Als .NET Developer word je onderdeel van ons Development team, dat bestaat uit 70 getalenteerde developers. In het team hebben we 12 specialisten die zich volledig richten op de ontwikkeling van de .NET stack. Daarnaast kom je te werken in een multidisciplinair team met designers, frontend & mobile developers, QA Engineers en een projectmanager, op het platform van een of meer klanten.


Bij Triple vinden we het belangrijk om kennis te delen, zodat we onszelf en elkaar elke dag kunnen inspireren en nóg beter kunnen worden in wat we doen. Tijdens onze .NET Weekly bespreken we nieuwe ontwikkelingen en krijgt iedereen de kans om iets te delen. Tijdens deze bijeenkomst praten we vaak over nieuwe technieken of bepaalde architectuurkeuzes, of delen we resultaten of vooruitgang van een project.

Zoals in elk team bij Triple doen we van alles om de teamgeest binnen het .NET team hoog te houden. Bijvoorbeeld door teambuilding dagen te organiseren, zoals een weekendje weg, of door af en toe gezellig samen te eten. Elk jaar kijken we gezamenlijk naar de Android Dev Summit, zodat we allemaal goed op de hoogte blijven van de belangrijkste ontwikkelingen. Daarnaast doen we mee aan Triple evenementen, zoals Funky Fridays of Triple Talks Meetup. Omdat we in multidisciplinaire teams werken, vinden we het belangrijk dat je ook onze andere collega's binnen Triple goed leert kennen. Met de vele sociale evenementen die worden georganiseerd, krijg je alle gelegenheid om nieuwe vrienden te maken.


Binnen het team doen we verder graag code reviews. Tijdens deze reviews zijn we allemaal gelijk. Junioren mogen de code van meer ervaren collega's beoordelen, wat superleuk is en leerzaam voor iedereen. Teamleden (en vooral junioren) worden aangemoedigd om zoveel mogelijk vragen te stellen. Zo leren ze begrijpen hoe meer ervaren collega's denken, en hoe ze op een constructieve manier kritisch kunnen zijn. Als professionele collega kun je de reviews gebruiken om onze kwaliteitsnormen te waarborgen en jezelf uit te dagen de vele kritische vragen te beantwoorden.

Vereisten

 • Bachelor diploma in software engineering (of vergelijkbaar).
 • Ruime technische ervaring met Azure en de nieuwste versie van .NET (dependency injection) en frameworks.
 • Uitstekende communicatieve en probleemoplossende vaardigheden.
 • Ervaring met Docker en Kubernetes en kennis van containers en microservices.
 • Sterk begrip van API Management, Azure Keyvault, Function bus, AD en DevOps.
 • Je kunt functionele eisen ter discussie stellen en je houdt altijd het grotere plaatje in het oog om zo business cases en oplossingen te identificeren.
 • Je blijft graag leren en wilt altijd op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën en tools.
 • Je bent woonachtig in Nederland.

Wie zijn wij?


We zijn gek van alles wat met coding, design, cloud(hosting), data en innovatie te maken heeft. Dat zie je terug op ons kantoor in Alkmaar. Hier werken we met plezier en drive aan al die gave projecten én onze ambities. Samen, in een vriendschappelijke sfeer. En tussendoor zie je ons in de weer op een elektrisch skateboard, een potje tafeltennis spelen of een paar laps racen op de simulator.


Van vier gamers met aardige computerskills, groeiden we uit tot een groep van 250+ techies en creatives. Er is veel veranderd sinds onze oprichting in 1998… en toch ook weer niet. Noem ons visionairs, vormers en makers van digitale gamechangers. Of gewoon Jeroen, Sanjay of Natalia. We helpen nu partners als VodafoneZiggo, citizenM, NLZIET en Ajax.

Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, certificeringen of het bezoeken van conferenties.
🏠 Hybride werken: we werken minimaal twee dagen op kantoor in Alkmaar, waar je de rest van de week werkt is aan jou.

🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.

🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?

📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.

❤️ En natuurlijk nog: 25 vakantiedagen, pensioenplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, de beste laptop en telefoon van het moment.

➡️ Ontdek alle benefits van Triple hier.


Diversiteit en Inclusiviteit
Bij Triple maken we graag mooie dingen met leuke mensen. We zien ons kantoor als een tweede thuis, daar waar je met je vrienden samenkomt en je altijd jezelf kunt zijn. Daarom selecteren wij enkel op basis van skills en verwelkomen we collega's van iedere achtergrond, religie, handicap, genderidentiteit, etniciteit of seksualiteit. Triple is namelijk overtuigd dat diversiteit de creativiteit stimuleert en zorgt voor innovaties.
Maak je geen zorgen als je CV niet voldoet aan onze criteria. We horen graag van je!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Mooie digitale oplossingen maken met leuke mensen

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

Meer weten? Stuur ons een bericht!

Alon Basoglu

Recruiter Frontend-, Mobile Development, QA, Design & Projectmanagement 0619271185

Rutger Kamper

Recruiter Cloud Solutions, Managed Hosting & Backend development 0611490031

Van kennismaking tot aanbod

1. Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.

3. Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.

4. Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

Is dit toch niet jouw vacature?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.