Skip to content

Catering Medewerker

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarStaff

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als volwaardig lid van team Hospitality, bestaande uit Renske (Hospitality Manager) en Nady (Hospitality Medewerker) ben je binnen Triple verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de volledige interne catering. Je doet de bestellingen, zorgt voor verse gerechten met biologische ingrediënten en houdt alles netjes en schoon.

Je start met het klaarzetten van het ontbijt, waaronder broodjes, kwark, yoghurt en muesli. Als dit klaarstaat en je collega’s van het eten kunnen genieten, maak jij een rondje door het pand waarbij je onder andere fruit en drinken bijvult.

Hierna komen je bestellingen binnen. De lokale groenteboer, slager en bakker komen dit langsbrengen. Nadat je dit ingeruimd hebt, ga je aan de slag met het klaar maken van de lunch. We vinden het heerlijk om elke dag vers te eten, je mag elke dag experimenteren met eigen gerechten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verse soep of een lekkere salade.

Je luncht lekker mee met je collega’s en gaat daarna verder met het doen van de bestellingen voor de volgende dag. Ondertussen houd je het eten bij en vul je dit aan waar nodig. Aan het einde van de lunch zorg je ervoor dat alles weer netjes en schoon is voor de volgende dag. Je doet nog een afsluitend rondje om ervoor te zorgen dat alles is aangevuld en klaar is voor de middag.Wie zoeken wij?

Je bent een open en benaderbaar persoon die zelfstandig te werk kan gaan. Je komt met ideeën en toont initiatief. Je bent iemand die het leuk vindt om zelf zaken op te pakken, ziet werk liggen en bent betrokken binnen de organisatie.Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten vergoeding

Vereisten

  • Je hebt ervaring als cateringmedewerker en/of (sous) chef
  • Een ondernemende mindset
  • 32 tot 40 uur beschikbaar
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal

MOOIE DIGITALE OPLOSSINGEN MAKEN MET LEUKE MENSEN

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

MEER WETEN? VRAAG HET AAN ONZE RECRUITERS.

Ky Thoes

Recruiter Development & Design 0610455961

Alon Basoglu

Recruiter Development & Cloud Solutions 0640502930

Charissa Schermer

Recruiter Development & Testing 0619271185

VAN KENNISMAKING TOT AANBOD

Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

IS DIT TOCH NIET JOUW VACATURE?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.