Skip to Content

Cloud Solutions Architect

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarCloud Solutions

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als Cloud Solution Architect ben je de verbinding tussen de business en de techniek. Je speelt een cruciale rol in onze projecten met de klanten en collega’s. Je zal voornamelijk bezig zijn met het opstellen en uitwerken van technische plannen en het vertalen van business vragen richting technische Cloud oplossingen. Door analyses te maken en offertetrajecten te schrijven bepaal jij de nieuwe standaarden.


Het team waarin je werkzaam bent bestaat uit 5 technische architecten en ongeveer 60 Developers. Naast onze social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van tech events op jouw interesse gebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruime om verder te groeien.


Wie zoeken wij?

Uiteraard heb jij ervaring en affiniteit met de nieuwe Cloud technieken en weet jij de vertaalslag te maken in de communicatie tussen een niet-technische klant en onze technische collega’s. Je hebt daarnaast een analytische en creatieve instelling en je bent een verbinder en teamspeler. Daarnaast heb je natuurlijk ervaring met een of meerdere technieken: Azure, AWS, Continuous integration tooling, Container hosting, DevOps, APM application performance monitoring.


Jouw collega’s en klanten verwachten dat je een visie en mening hebt over waar de technologie naartoe gaat. Je staat daarom open voor discussie en veranderingen wanneer er nieuwe ideeën worden aangedragen maar er is natuurlijk alle ruimte om zelf ook met ideeën te komen.


Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Vereisten

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
  • Je hebt een passie voor DevOps automation;
  • Kennis van Azure of AWS;
  • Ervaring met schrijven van voorstellen en offertes
  • Natuurlijk spreek en schrijf je moeiteloos Engels en Nederlands.

MOOIE DIGITALE OPLOSSINGEN MAKEN MET LEUKE MENSEN

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

MEER WETEN? VRAAG HET AAN ONZE RECRUITERS.

Ky Thoes

Recruiter Development 0610455961

Thijs Duijker

Recruiter Design & Development 072-5129516

Alon Basoglu

Recruiter Cloud Solutions 0640502930

VAN KENNISMAKING TOT AANBOD

Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

IS DIT TOCH NIET JOUW VACATURE?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.

Triple