Skip to content

Corporate Recruiter

Nederland, Noord-Holland, Alkmaar€ 2.400 - € 3.500 per maandHR/Recruitment

Functieomschrijving

Van het actief benaderen van digitale professionals, tot het werven en screenen van kandidaten. Van het organiseren van meet-ups tot het meedenken over nieuwe manieren om de juiste doelgroep te bereiken. We hoeven jou niet te vertellen dat het vinden, binden en boeien van IT-talent in de huidige markt vraagt om een innovatieve aanpak.


Wat ga je doen?

Als recruiter bij Triple ga je, samen met jouw collega’s, de recruitmentafdeling binnen Triple naar een hoger niveau tillen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces. Je adviseert, begeleidt en beheert het gehele proces in samenwerking met teamleads en collega-recruiters. Als eigenaar van het proces, ben jij in de lead. Dat begint met een vacature-intake, vervolgens schrijf je de wervingteksten en bepaal je de beste wervingsstrategie. Jij weet de kandidaten te bereiken en gaat met ze in gesprek. Uiteraard sluit je af met het versturen van een mooi aanbod naar de kandidaat!


Daarnaast zijn we voortdurend bezig met korte-termijn en langlopende projecten. Je zult daarom veel schakelen met jouw HR- & Marketing-collega’s. Denk hierbij aan projecten van het uitdragen van ons Employer Brand, het verbeteren van de Candidate Experience tot aan ons Referral Recruitment Program.


Het team

Je komt terecht in het HR/Recruitment team. Het team bestaat uit Marloes (HR & Recruitmentmanager), Marije (HR-medewerker), Claudia & Quirine (Coaches), Charissa & Alon (Recruiters) en Anna (Recruitment Marketeer). Het Recruitment team heeft een wekelijkse meeting, waarin we de lopende zaken met elkaar bespreken. Daarnaast bespreken we met Anna belangrijke vacatures, die hoge prioriteit hebben en waar we campagnes voor willen inzetten.


Daarnaast is er een wekelijkse meeting het hele HR en Recruitment team, waarin we elkaar meenemen in waar we op dat moment mee bezig zijn. Naast de wekelijkse meetings heb je elke dag een stand-up waarin de dagelijkse werkzaamheden worden besproken. Hier sluiten ook Kornelia en Klaudia (Recruiters) bij aan, vanuit onze Poolse vestiging. Ja, we hebben namelijk ook een Poolse vestiging: https://www.wearetriple.com/nl/nieuws/triple-breidt-uit/

Wie zoeken wij?

Goede vraag, het standaard riedeltje (communicatief sterk zijn, zelfstandig vs. in teamverband werken) ken je ondertussen wel. Een gezonde dosis energie en een enthousiaste houding zijn natuurlijk wel echte must-haves. Je bent namelijk wel het gezicht van Triple naar de kandidaten toe.


We vinden het vooral belangrijk dat je initiatief durft te nemen. Je krijgt de verantwoordelijk om bepaalde werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Daarnaast vinden we het minstens net zo belangrijk dat je goed in het team past. Wat typeert ons team: We omschrijven onszelf als faciliterend naar de organisatie, waar we het met zijn allen doen en altijd bereidt zijn om een stapje harder te zetten.

What's in it for you?

🌎 Je leert de dynamische wereld van IT kennen. Van UI/UX design, website en app development tot managed hosting. We nemen jou mee in alle facetten van onze wereld. 

🚀 Je krijgt goede begeleiding en tijd om jezelf het vak recruitment eigen te maken. Van het opbouwen van boolean searches, het verbeteren van onze Candidate Experience tot aanbiedingen doen aan de kandidaten die je zelf hebt gevonden.

📅 Je hebt de ruimte en vrijheid om verschillende projecten op te pakken, met als doel om het recruitment team nog beter te maken.

📚 Je krijgt de mogelijkheid om trainingen en cursusen te doen. Natuurlijk is dit wel gericht op ons vakgebied en jou nog completeren te maken.

🍺 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.
🏠 Hybride werken: werk waar jij het meest productief bent, of dat nou thuis of op kantoor is.

🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok. 

❤️ En natuurlijk nog: 25 vakantiedagen, pensioenplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, een laptop en telefoon die ook privé mag gebruiken.

Vereisten

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau; 
  • Je bent “Digital Savvy”, techniek vind je onwijs interessant;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Een flinke dosis enthousiasme met een ‘can-do’ mentaliteit;
  • Natuurlijk spreek en schrijf je zonder moeite in het Nederlands en Engels.

Mooie digitale oplossingen maken met leuke mensen

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

Meer weten? Vraag het Alon of Charissa!

Alon Basoglu

Recruiter Design, Development & Cloud Solutions 0640502930

Charissa Schermer

Recruiter Development, Testing & Staff 0619271185

Van kennismaking tot aanbod

1. Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.

3. Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.

4. Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

Is dit toch niet jouw vacature?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.