Skip to content

Customer Succes Manager

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarStartup

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Bij Nixon Digital Services helpen we multinationals zoals FrieslandCampina en IKEA bij hun digitale ontwikkeling. Hiervoor hebben wij een SaaS (Software as a Service) platform ontwikkeld welke deze bedrijven helpt om meer grip te krijgen op hun complexe digitale omgevingen. Denk hierbij aan het controleren of het privacy beleid goed geïmplementeerd is op hun websites of dat de SSL-certificaten tijdig vernieuwd zijn. We zijn een jong en klein bedrijf dat snel groeit en werkt aan een ambitieus platform dat onze klanten verder helpt in hun digitale maturity.


Wat ga je doen?

Als Customer Succes Manager bij Nixon Digital services ga je, samen met het team, de klant begeleiden in het gebruik van het Nixon Platform. Het is belangrijk dat je met onze klant een band aangaat op basis van inhoudelijke interesse. Denk hierbij aan compliance en privacy issues en hoe het platform gebruikt kan worden om deze issues te verhelpen.


Samen met de klant ga je de wensen in kaart brengen. Dit doe je door workshops met de klant te organiseren. Deze wensen zul je vertalen naar onze dienstverlening en het platform. Wensen die nog niet helemaal aansluiten op het platform zul je vertalen naar requirements. Tijdens de roadmap planning zul jij de klant vertegenwoordigen en de requirements met je collega’s overleggen. Het belangrijk dat je de klant uitdaagt en laat meedenken over nieuwe functionaliteiten voor het product. Naast het begeleiden van de klanten is jouw eigen inbreng en creativiteit enorm van belang.


Je komt terecht in een klein team van 10 collega’s. Van dit team is het grootste gedeelte bezig met het ontwikkelen van het platform. Het directe team bestaat uit Marcel (Founder en Product Specialist), Sjoerd (Product Owner) en Ruud (Customer Succes Manager). Met dit team werk je op dagelijkse basis intensief samen.


Een dag in het leven van een Customer Succes Manager

8.30 Een bakkie koffie (of thee 😊) en je bekijkt het plan board zoals afgesproken tijdens de ‘Keek op de Week’ sessie gisteren (maandag). Je ziet dat er morgen een bi-weekly sessie is met een klant en gaat die deze ochtend voorbereiden

9.00 Daily stand-up met het international development team (15 min)

9.15 Start met voorbereiding bi-weekly sessie

11:00 Doornemen agenda en actieplan voor workshop met onze Product Owner.

12.00 Heerlijke lunch in de kantine in Alkmaar met verse soep

13.00 Overleg met de UX’er over het nieuw te bouwen compliance dashboard in het Nixon platform

13.30 Start met voorbereiden workshop met klant over nieuw te bouwen compliance dashboard

15.00 Sessie met de UX’er, Product Owner en Product Specialist (tevens founder van Nixon)

16.00 Verwerken van feedback op workshop

16.30 Requirements voor klantspecifieke scanner configuratie vastleggen in Confluence

17.00 Potje racen in de race simulator op de 3de verdieping


Wie ben jij?

Je vindt het leuk om met huidige en potentiële klanten workshops te organiseren. Deze workshops heb je goed voorbereid voor het optimale resultaat. Je haalt energie uit het uitpluizen van complexe privacy en compliance cases. Idealiter heb je al kennis van deze complexe onderwerpen. Wij zijn een start-up; dit betekent dat er voor veel processen nog geen vaste structuur is. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten gaan en in deze processen zelf structuur aan kunt brengen. Het is voor ons belangrijk dat je pro-actief bent ingesteld en een hands-on mentaliteit hebt. Last but not least, zien wij graag iemand die graag in een team werkt. Teamspirit staat bij ons hoog in het vaandel. If you want to go fast, go alone; if you want to go further, you together.


Waarom wij bij Triple/Nixon werken?

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Vereisten

  • - HBO werk- en denkniveau;
  • - Ervaring met Customer Succes;
  • - Kennis van compliance en privacy issues;
  • - Communicatief sterk in zowel Nederland als Engels (C2).

MOOIE DIGITALE OPLOSSINGEN MAKEN MET LEUKE MENSEN

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

MEER WETEN? VRAAG HET AAN ONZE RECRUITERS.

Ky Thoes

Recruiter Development & Design 0610455961

Alon Basoglu

Recruiter Development & Cloud Solutions 0640502930

Charissa Schermer

Recruiter Development & Testing 0619271185

VAN KENNISMAKING TOT AANBOD

Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

IS DIT TOCH NIET JOUW VACATURE?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.