Skip to content

Data Engineer | Data Solutions

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarData Solutions

Functieomschrijving

Tech Stack

Azure, AWS, Google Cloud, Python, SQL, Tableau, AI


Wat ga je doen?

Als Data Engineer bij Triple bouw je, samen met het team, mee aan al onze data en analytics oplossingen. Je voegt onbewerkt data samen en transformeert deze naar bruikbare informatie om waardevolle analyses te creëren met behulp van SQL en Python. Je werkt samen in een multidisciplinair team met als doel om (ruwe) data om te zetten in waardevolle inzichten voor onze business. Jij maakt het leven van onze collega’s/klanten makkelijker doordat jij ervoor zorgt dat alle data op één plek terug te vinden is.


Binnen Triple is de Data Solution competentie vrij nieuw. Hierdoor is er ook ruimte om mee te denken over het inrichten van de processen binnen het team. Ook geef je input voor het inschatten van de uren per project. De projecten zijn vaak in de media, finance of telecombranche.


Het Data Solutions team bestaat uit Daniel (Manager Data Solutions), Gabie (Data Engineer), Annelore (Project Manager), Raav (AI Specialist) en Mario (Stagiair). Samen met het team heb je elke een Weekly waarin je bespreekt waar je op dat moment mee bezig bent. Het leuke aan deze meetings is, dat je ook met elkaar kunt sparren over jou, maar ook over de werkzaamheden van jouw collega’s. Naast het directe team is er ook een datahub in Amsterdam aanwezig.


Wie zoeken wij?

Je onderzoekt graag samen met het team de mogelijkheden om realtime data producten te creëren. Hierbij maak je gebruik van techologieën die de industriestandaard zijn in een multi-cloud omgeving. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe technieken/processen en maakt deze snel eigen. Ook durf je vragen te stellen om zoveel mogelijk over te leren op het gebied van data. Je komt goed tot je recht in een klein team en vind het fijn om dingen zelf uit te zoeken.


Ervaring in een soort gelijke rol is niet nodig, maar ervaring met Azure/AWS/Google Cloud, data factory en data lakes is fijn om te hebben.


Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Vereisten

  • HBO werk-en denkniveau;
  • Je bent een analytische en conceptuele denker, die op strategisch niveau mee kan denken over Data architectuur.
  • Ervaring met Azure Datafactory, SQL Databases, DBT, BigQuery, Airflow en Python is een plus.
  • Je werkt agile; wat je ontdekt pas je toe.

MOOIE DIGITALE OPLOSSINGEN MAKEN MET LEUKE MENSEN

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

MEER WETEN? VRAAG HET AAN ONZE RECRUITERS.

Ky Thoes

Recruiter Development & Design 0610455961

Alon Basoglu

Recruiter Development & Cloud Solutions 0640502930

Charissa Schermer

Recruiter Development & Testing 0619271185

VAN KENNISMAKING TOT AANBOD

Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

IS DIT TOCH NIET JOUW VACATURE?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.