Skip to content

Data Solutions Architect

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarCloud Solutions

Functieomschrijving

Tech Stack
Python, Apache Kafka, Apache Spark, Azure DevOps


Wat ga je doen?

Als onze nieuwe Data Solutions Architect ben je een belangrijke spil in onze operations. Je zult onze klanten en partners adviseren over de technische mogelijkheden voor data platformen. Het is aan jou om de architectuur binnen Triple te ontwerpen, realiseren en implementeren die onze klanten nodig hebben. Je zult door middel van een beveiligde flow (zowel met gestructureerde als ongestructureerde data van verschillende bronnen) datastromen gaan ondersteunen.


Bij Triple houden we van herbruikbaarheid en schaalbaarheid. Bij het opbouwen van de data pipelines houd je hier rekening mee. Het onderhouden en verbeteren van de pipelines hoort hier zeker bij. Je draagt bij aan de automatisering, doorontwikkeling en stabiliteit van onze platformen. Ook ben je verantwoordelijk voor de deployment naar productie door middel van CI/CD, monitoring en performance optimalisatie. Een behoorlijke uitdaging toch?


Wie zoeken wij?

Als persoon neem je brede kennis van Data en Cloud mee. We verwachten absoluut niet dat je alles weet, maar gaan er wel vanuit dat je kennis hebt opgedaan van Data Engineering binnen een cloudomgeving. Dit kan bijvoorbeeld in Azure, Google Cloud of AWS zijn. Je bent niet vies van software development en je hebt een mindset om te automatiseren. Daarnaast verwachten we van je dat je openstaat voor discussie en verandering wanneer er nieuwe ideeën worden aangedragen. Zelf nieuwe ideeën aandragen? Dat juichen we alleen maar toe.


Het team (waarin je komt te werken) werkt prettig met elkaar samen; plezier is belangrijk en daarom gaan veel collega’s samen naar de bioscoop, lunchen in de stad of samen stappen. Naast alle social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van tech events op jouw interessegebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.


Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Vereisten

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring en kennis op het gebied van cloud-based data pipelines, metadata en database platformen;
  • Begrip van big data, OLTP en OLAP-concepten en datastructuren;
  • Bij voorkeur gecertificeerd in Data Solutions (bijvoorbeeld Microsoft DP-200 / DP-201);
  • Bekend met batch en streaming tools en talen als Python en T-SQL, Apache Spark en Kafka of de overige tegenhangers;
  • Natuurlijk spreek en schrijf je moeiteloos Engels en Nederlands.

MOOIE DIGITALE OPLOSSINGEN MAKEN MET LEUKE MENSEN

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

MEER WETEN? VRAAG HET AAN ONZE RECRUITERS.

Ky Thoes

Recruiter Development & Design 0610455961

Alon Basoglu

Recruiter Development & Cloud Solutions 0640502930

Charissa Schermer

Recruiter Development & Testing 0619271185

VAN KENNISMAKING TOT AANBOD

Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

IS DIT TOCH NIET JOUW VACATURE?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.