Skip to content

Digitaal Strateeg

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarDesign

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Bij Triple zijn we op zoek naar een digitaal strateeg die de strategie van onze klant tot leven brengt. Jij bent het startpunt van een nieuw avontuur voor onze klanten als Ajax, citizenM, Vodafone en Heineken, maar ook jouw collega's. Van een design, website tot app, jij weet precies de juiste snaar te raken. De technische kennis is aanwezig en als digitaal strateeg bepaal je het landschap.


Je kunt als de beste de onderliggende wensen en behoeften van de klant in kaart brengen. Dit weet je vervolgens te formuleren in een heldere briefing waar iedere concept designer enthousiast van wordt. Het is vervolgens aan jou om de wens van de klant en de conceptfase in goede banen te leiden. Vanuit je eigen instinct weet je precies hoe je de eindgebruiker weet te pleasen. Aannames blijf je daarom uit de weg. De afweging maken tussen wat gevraagd wordt en welke (technische) beperkingen er zijn, weet je goed in te schatten en te onderbouwen door jouw werkervaring.


Daarnaast ben je samen met het team verantwoordelijk voor de evaluatie van het proces en onderhoud je de relatie met jouw klant. Je weet precies wat er bij de klant speelt en daarom kijk je vooruit naar eventuele nieuwe kansen en projecten. Natuurlijk heb je ook administratieve taken, that's part of the job :). De accountplanning en voortgang bewaken, zorgen voor de juiste afhandeling van de facturatie en het onderhouden van het CRM-systeem bijvoorbeeld.


Wat verwachten wij in deze functie?

 • De leiding nemen in creatieve en strategische workshops;
 • Een goed inzicht in digital design en relevante ervaring in het digitale landschap;
 • Zakelijke relaties opbouwen en product pitches geven;
 • Samenwerken met het team om creatieve oplossingen te bedenken die gebaseerd zijn op een solide business case;
 • De juiste vragen stellen en kritisch nadenken om de wensen van de klant te definiëren;
 • Helpen bij het opstellen van digitale roadmaps voor klanten en ze tot leven brengen samen met het creative team.

Wie zoeken wij?

Het liefst ben jij de hele dag met lego bezig. Met de (technische) bouwstenen die wij rijk zijn, kan jij voor de klant de juiste oplossing creëren en realiseren. De abstracte ideeën in je hoofd kan je gemakkelijk op papier zetten in concrete en visuele oplossingen. Je bent aanstekelijk enthousiast en daarom weet je mensen te raken in gesprekken en presentaties. Onze designers en developers kan je gemakkelijk verbinden aan de klant. Je bent nieuwsgierig en zorgt ervoor dat de relatie met de klant zo goed mogelijk blijft.


Je komt in een hele gave omgeving te werken waar innovatie, techniek en design voortdurend aan de orde van de dag zijn. Kenmerkend aan jou is daarom dat je van nature nieuwsgierig, tech- en business savvy bent. Wij hebben een hele platte organisatiestructuur en dragen allemaal ons steentje bij aan het transformeren van het digitale landschap. Je stuurt daarom aan vanuit inhoud, kennis en persoonlijkheid en niet vanuit jouw positie.

Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, certificeringen of het bezoeken van conferenties.
🏠 Hybride werken: werk waar jij het meest productief bent, of dat nou thuis of op kantoor is.

🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.

🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?

📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.

❤️ En natuurlijk nog: 25 vakantiedagen, pensioenplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.


Vereisten

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in creatieve rollen, waarbij je met alle facetten van strategie te maken hebt gehad;
 • Een hoge dosis enthousiasme;
 • Je profileert je als een interne ondernemer met oog voor omzet, kosten, mensen en middelen;
 • Kennis van het digitale landschap in een IT-omgeving.

Mooie digitale oplossingen maken met leuke mensen

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

Meer weten? Vraag het Alon of Charissa!

Alon Basoglu

Recruiter Design, Development & Cloud Solutions 0640502930

Charissa Schermer

Recruiter Development, Testing & Staff 0619271185

Van kennismaking tot aanbod

1. Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.

3. Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.

4. Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

Is dit toch niet jouw vacature?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.