Triple - Stagiair Duurzaamheid - ESG Programma
Overslaan naar content

Stagiair Duurzaamheid - ESG Programma

Op locatie
 • Alkmaar, Noord-Holland, Nederland
Internships

Functieomschrijving

Lijkt het je tof om Triple te helpen naar een duurzame toekomst? Wij zijn op zoek naar een gedreven meewerkstudent die ons ESG-team wil versterken als stagiair. Dit is een mooie kans om aan impactvolle projecten te werken, vaardigheden te ontwikkelen en een belangrijke bijdrage te leveren aan Triple’s ESG programma.


Wat ga je doen?

In deze rol werk je mee aan het groepsbrede ESG programma en houdt je je bezig met stakeholdermanagement, in- en externe ESG marketing, ESG-rapportages en draag je bij aan het voldoen aan de nieuwe CSRD-wetgeving. Je gaat praktische skills opdoen en samenwerken met duurzaamheidsprofessionals.


Je taken omvatten:

 • Ondersteunen van ons interne ESG-programma om binnen zes maanden te voldoen aan de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD).
 • Helpen bij het ontwikkelen, implementeren en monitoren van duurzaamheidsstrategieën en -initiatieven.
 • Uitvoeren van onderzoek en analyse van ESG-trends, best practices en wettelijke vereisten.
 • Samenwerken met de diverse betrokken afdelingen om gegevens te verzamelen en te rapporteren in overeenstemming met CSRD-standaarden.
 • Voorbereiden van documentatie en rapporten voor interne en externe stakeholders.


Wat breng je mee?

Een sterke interesse in duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Je hebt veel interesse in deze gebieden en blijft op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Je hebt goede analytische, communicatieve en organisatorische vaardigheden. Je kunt complexe problemen effectief analyseren, je bevindingen duidelijk verwoorden en taken efficiënt beheren.


Een proactieve houding en leergierigheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Je bent altijd op zoek naar mogelijkheden om je kennis en vaardigheden uit te breiden, en je benadert nieuwe taken met enthousiasme en vastberadenheid. Je bereidheid om veranderingen te omarmen en je aan te passen aan nieuwe situaties maakt je een waardevolle aanwinst voor ons team.

Vereisten

 • Je volgt een relevante HBO- of WO opleiding;
 • Sterk in onderzoeken en analyseren;
 • Goede communicatie- en samenwerkingsvaardigheden;
 • Je hebt een grote interesse in ESG en duurzaamheid.
 • Je hebt een “can do” mentaliteit


De leuke extra'tjes van stagelopen bij Triple:

🚀 Ruimte om je zelf te ontwikkelen door middel van toffe (klant)projecten en 1op1 begeleiding van onze Triple-buddies
🏠 Hybride werken: we werken minimaal twee dagen op kantoor in Alkmaar, waar je de rest van de week werkt is aan jou.
🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.
🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?
📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.
💰 En natuurlijk ontvang je ook nog een lekkere stagevergoeding van ons!


Diversiteit en Inclusiviteit
Bij Triple maken we graag mooie dingen met leuke mensen. Wij verwelkomen graag nieuwe collega's ongeacht achtergrond, religie, genderidentiteit, etniciteit of seksualiteit. Ons doel is om zoveel mogelijk werkplekken te creëren en onze collega's te laten groeien en hun doelen en dromen te waar te maken.
Maak je geen zorgen als je CV niet voldoet aan alle criteria. We horen graag van je!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Mooie digitale oplossingen maken met leuke mensen

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

Meer weten? Stuur ons een bericht!

Alon Basoglu

Recruiter Frontend-, Mobile Development, QA, Design & Projectmanagement 0619271185

Rutger Kamper

Recruiter Cloud Solutions, Managed Hosting & Backend development 0611490031

Van kennismaking tot aanbod

1. Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.

3. Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.

4. Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

Is dit toch niet jouw vacature?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.