Skip to content

Financieel Medewerker

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarStaff

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Als onze nieuwe collega op de Finance afdeling, help jij mee aan de maandafsluitingen, werk je mee aan het samenstellen van de jaarrekeningen en denk je mee over het optimaliseren van de processen. Leer je graag nog meer op het gebied van Finance? Dat kan! Want je zult betrokken zijn bij alle werkzaamheden op onze afdeling, van inkoop tot verkoop maar ook bij onze projectadministratie en de rapportages.


Het team bestaat uit 6 collega’s met ieder hun eigen specialisatie op het gebied van Finance. Deze collega’s helpen jou graag om nog beter te worden in het vak. Wat deze rol zo leuk maakt? De veelzijdigheid van de werkzaamheden, maar ook de mogelijkheid tot jezelf verder te ontwikkelen in het Finance vak. Je doet ervaring op in de verschillende facetten van Finance en je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en/of trainingen.


Wie zoeken wij?

Je hebt enige ervaring opgedaan in het Finance vak (door middel van stage of een vorige baan) en wilt graag groeien in je rol als Finance medewerker. Je bent nauwkeurig en houdt ervan om dingen tot in detail uit te pluizen. Je vindt het fijn om in een team te werken en ben je proactief en niet bang om dingen op te pakken. Ook ben je assertief, heb jij een vraag? Dan ben jij niet bang om deze te stellen. Waarom wij bij Triple werken?

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Vereisten

  • Afgeronde hbo-opleiding in de richting van Finance;
  • Ervaring op het gebied van Finance (door middel van stage of een vorige baan);
  • Nauwkeurig; jij stopt niet voordat alle details helder zijn;
  • Proactief & assertief; jij pakt graag dingen aan en bent niet bang om vragen te stellen.

MOOIE DIGITALE OPLOSSINGEN MAKEN MET LEUKE MENSEN

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

MEER WETEN? VRAAG HET AAN ONZE RECRUITERS.

Ky Thoes

Recruiter Development & Design 0610455961

Alon Basoglu

Recruiter Development & Cloud Solutions 0640502930

Charissa Schermer

Recruiter Development & Testing 0619271185

VAN KENNISMAKING TOT AANBOD

Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

IS DIT TOCH NIET JOUW VACATURE?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.