Skip to content

Senior Frontend Developer

Alkmaar, Noord-Holland, NederlandDevelopment

Functieomschrijving

Lijkt het jou leuk om als Senior Frontend Developer voor gave klanten als NLZIET, Ajax of VodafoneZiggo aan de slag te gaan? Om met frameworks als React en Svelte te werken? En om met een groep superleuke, talentvolle mensen samen te werken en te groeien? Lees dan vooral verder.


Wat ga je doen? 


Als Senior Frontend Developer ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van web-platformen voor onze klanten. Je komt te werken in een jong, talentvol team, waar we werken met tools als TypeScript, React en Svelte. Met jouw drive en skills draag je bij aan de groei en ontwikkeling van ons team.

Dat doe je door:

 • Het implementeren van nieuwe functies en verbeteringen;
 • Developen door middel van Svelte en React (Contexts & Hooks);
 • Actief meedenken met onze klanten & collega’s over nieuwe en bestaande functionaliteiten;
 • Verantwoording dragen voor onze architectuurstandaarden;
 • Testen van code met Unit Testing en Code Reviews;
 • Begeleiden van stagiairs en/of junior developers.


Het team

Als Senior Frontend Developer kom je terecht op onze afdeling Development, met zo’n 70 andere developers. Het webteam bestaat uit 20 specialisten die zich volledig focussen op web development. Je werkt in een multidisciplinair projectteam, dat bestaat uit designers, mobile & backend developers, QA engineers en een projectmanager. Met dit team werk je samen aan het platform van één of meerdere klanten.


Binnen het webteam vinden we het belangrijk om kennis met elkaar te delen. Zo maken we elkaar namelijk iedere dag een beetje beter. We hebben verschillende manieren om dat te doen. Iedere week komen we bij elkaar tijdens onze Web Weekly. Daar bespreken we nieuwe technieken en frameworks, of ontwikkelingen binnen complexe projecten. Ook hebben we elke week een TED-talk waarbij een collega een presentatie geeft waarin ze dieper ingaan op een webdev onderwerp. Daarnaast is er ook ruimte om iets persoonlijks te vertellen, een leuke vakantie, of bijvoorbeeld die kickflip op jouw skateboard die eindelijk is gelukt. Het is dus eigenlijk een soort wekelijkse mini-meetup. Verder doen we veel aan kennisdeling met onze collega’s van het Smart TV (Svelte & TypeScript) team en het React Native team. Op deze manier verbreden we niet alleen onze kennis, maar weten we ook precies van elkaar wat er speelt op technisch gebied.


Ook doen we binnen het team aan Code Reviews, ongeacht het niveau waarop jij werkt. Een junior reviewt dus ook de code van meer ervaren collega’s. Daar leren ze namelijk superveel van. Als Senior verwachten we van jou dat je code reviews doet om onze kwaliteitsstandaarden te waarborgen en vragen te beantwoorden.


Zoals je ziet nemen we bij Triple ons werk heel serieus. Maar wij vinden het eigenlijk nog veel belangrijker dat we dat werk kunnen doen in een leuke omgeving, met leuke mensen. Wij geloven zelfs dat ons werk daar nóg beter van wordt. Daarom organiseren we teambuilding dagen met leuke activiteiten (bijvoorbeeld een goede kart battle) of gaan we met elkaar uit eten. Er worden regelmatig allerlei evenementen georganiseerd, zoals Funky Fridays en Triple Talks Meetups. En ook buiten werktijd doen wij heel veel leuke dingen samen, zoals gamen, borrelen en werken aan onze hobbyprojecten. Je wordt tenslotte niet zomaar een Great Place to Work.


Wie zoeken wij?

We verwachten van jou dat je een visie en mening hebt over nieuwe technologieën. Daarnaast sta je open voor discussie en veranderingen wanneer nieuwe ideeën worden aangedragen of kom je zelf met suggesties. Je bent communicatief vaardig en je schakelt makkelijk tussen zowel interne als externe collega's en klanten.


Wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk, mede omdat het digitale landschap snel verandert. Daarom ben je bereid om nieuwe technieken te leren, cursussen te volgen en conferenties bij te wonen zodat je altijd goed op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen.

Je draagt bij aan de groei van zowel jezelf als anderen en houdt je collega's op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen jouw projecten en het werkveld. Daarnaast geef je af en toe presentaties over development thema’s waar jij blij van wordt.

Vereisten

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Meerdere jaren ervaring als Frontend Developer;
 • Ervaring met TypeScript, React, Svelte of een ander framework;
 • Ervaring met Unit Testing (React Testing & Jest);
 • Ervaring met Streaming Video & DRM is mooi meegenomen;
 • Natuurlijk spreek en schrijf je moeiteloos Engels (Nederlands is een pre).


Wie zijn wij?

Bij Triple zijn we gek van alles wat met coding, design, cloud(hosting), data en innovatie te maken heeft. Dat zie je terug op ons kantoor in Alkmaar. Hier werken we met plezier en drive aan al die gave projecten én aan onze ambities. Samen, in een vriendschappelijke sfeer. En tussendoor zie je ons voorbij zoeven op een elektrisch skateboard, een potje tafeltennis spelen of een paar laps racen op de simulator.


Van vier gamers met aardige computerskills, groeiden we uit tot een groep van 200+ techies en creatives. Er is veel veranderd sinds onze oprichting in 1998… en toch ook weer niet. Noem ons visionairs, vormers en makers van digitale gamechangers. Of gewoon Jeroen, Sanjay of Nisha. We helpen nu partners als VodafoneZiggo, citizenM, NLZIET en Max Verstappen.


Wat bieden wij jou?

In een veilige, creatieve en stimulerende omgeving bieden we jou alle tools en vrijheid om het allerbeste uit jezelf te halen en om de meest effectieve oplossingen te creëren voor onze klanten. Om nieuwe dingen uit te proberen met nieuwe technieken. Om te sparren met je collega’s, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Met een hecht team creëren wij op die manier digitale oplossingen voor onze klanten waar wij met z’n allen supertrots op zijn.


Om ervoor te zorgen dat jij samen met jouw getalenteerde collega’s niet alleen maar mooie oplossingen voor onze klanten maakt, maar ook zelf de kans krijgt om te groeien, hebben we een uitgebreid ontwikkelingsprogramma opgezet voor onze Triple familie. Daarin krijg je ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, certificeringen of het bezoeken van conferenties.Zo kun je jezelf ook verder ontplooien.


En verder:

🏠 Hybride werken: werk waar jij het meest productief bent, of dat nou thuis of op kantoor is.

🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok Nina.

🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?

📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.

❤️ En natuurlijk nog: 25 vakantiedagen, pensioenplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, de beste laptop en telefoon van het moment.

➡️ Ontdek alle benefits van Triple hier.


Diversiteit en Inclusiviteit
Bij Triple maken we graag mooie dingen met leuke mensen. Wij verwelkomen graag nieuwe collega's van iedere achtergrond, religie, handicap, genderidentiteit, etniciteit of seksualiteit. We zijn proactief in het creëeren van werkplekken en ons doel is om iedereen bij Triple te laten groeien en hun doelen en dromen te waar te maken. Maak je geen zorgen als je CV niet voldoet aan onze criteria. We horen graag van je!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Mooie digitale oplossingen maken met leuke mensen

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

Meer weten? Stuur ons een bericht!

Alon Basoglu

Recruiter Frontend-, Mobile Development, QA, Design & Projectmanagement 0619271185

Rutger Kamper

Recruiter Cloud Solutions, Managed Hosting & Backend development 0611490031

Van kennismaking tot aanbod

1. Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.

3. Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.

4. Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

Is dit toch niet jouw vacature?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.