Skip to content

Frontend Developer (Startup)

Alkmaar, Noord-Holland, NederlandStartup

Functieomschrijving

Tech Stack
React, Angular, Vue.js, TypeScript


Wie zijn wij?

Nixon Digital Services is ontstaan als een venture uit de samenwerking tussen Connect2Crowd en Triple. Door de bundeling van vele jaren digitale strategische, technische en operationele ervaring zijn wij in 2020 gestart met de ontwikkeling van een uniek platform dat (grote) bedrijven helpt bij het inzichtelijk maken van hun digitale landschap. De focus ligt met name om het inzichtelijk maken welke websites ze nu eigenlijk (wereldwijd) hebben en hoe de status van hun applicaties is op het gebied van compliance en privacy.

Door de kennis, visie, kracht maar ook het netwerk van bestaande klanten van Connect2Crowd en Triple samen te voegen, is Nixon in staat om zich zowel op zakelijk als op technisch niveau te ontwikkelen tot leidende speler in deze niche.


Wat ga je doen?

Als Frontend Developer bij Nixon werk je samen met je collega’s in een scrum team. Tijdens de 2-wekelijkse sprints ben jij, samen met een collega Frontend developer, verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle veranderingen op Frontend gebied. De veranderingen kunnen bestaan uit nieuwe features toevoegen, maar ook het doorontwikkelen van het management dashboard. De technologieën waarmee je dagelijks werkt zijn TypeScript, React en Material UI.


Je komt terecht in een klein, ambitieus en internationaal team. Het team bestaat o.a. uit een Product Owner, UX designer, Front- en Backend developers en een tester. Heb je een andere competentie nodig om mee te sparren, dan zijn deze ook beschikbaar via Triple. Je reviewt de requirements van de applicatie en springt bij waar nodig. Dat kun ook op de backend zijn. Je denkt actief mee in het optimaliseren van het (scrum-) proces en er is ruimte om je eigen vette ideëen te bespreken. Regelmatig organiseren we klanten sessies waar we onze ideëen bespreken.


Wie zoeken wij?

Als persoon ben je oplossingsgericht en denk je in mogelijkheden. Je hebt affiniteit met het bouwen van een platform welke zonder een handleiding gelezen en gebruikt kun worden. Je gaat graag nauwkeurig te werk. We verwachten een zelfstandige werkhouding, waarbij je zelf goed jouw werk kunt inplannen. We zijn werkzaam in een start-up omgeving. Met een flexibele mindset, waarbij je helpt waar nodig, excelleer je bij Nixon.


We hebben veel vertrouwen in ons team. Je zult daarom regelmatig direct sparren met de klant. We verwachten daarom dat je communicatief erg sterk bent, zowel naar collega's als de externe klant. Nixon is een complexe applicatie. Je hebt daarom affiniteit met privacy, security, cookies en SSL-certificaten.


Waarom wij bij Triple/Nixon werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Vereisten

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding of voldoende relevante werkervaring opgedaan;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring met Javascript/HTML/CSS;
  • Ruime ervaring met React, Angular of Vue.js;
  • Ervaring met werken in CI/CD, automation en Cloud-omgevingen;
  • Sterke communicatieve skills;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.


Diversiteit en Inclusiviteit
Bij Triple en Nixon maken we graag mooie dingen met leuke mensen. Wij verwelkomen graag nieuwe collega's van iedere achtergrond, religie, handicap, genderidentiteit, etniciteit of seksualiteit. We zijn proactief in het creëeren van werkplekken en ons doel is om iedereen bij Triple te laten groeien en hun doelen en dromen te waar te maken.
Maak je geen zorgen als je CV niet voldoet aan onze criteria. We horen graag van je!

Mooie digitale oplossingen maken met leuke mensen

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

Meer weten? Stuur ons een bericht!

Alon Basoglu

Recruiter Cloud Solutions & Design 0640502930

Charissa Schermer

Recruiter Backend Development, QA & Staff 0619271185

Rutger Kamper

Recruiter Frontend & Mobile Development 0611490031

Van kennismaking tot aanbod

1. Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.

3. Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.

4. Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

Is dit toch niet jouw vacature?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.