Skip to content

HR Medewerker

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarHR/Recruitment

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als HR Medewerker bij Triple ben je verantwoordelijk voor het volledige operationele proces binnen de organisatie op gebied van HR. Je houdt je bezig met het verwerken van de in, door en uitstroom van medewerkers in de breedste zin van het woord. Zodra een nieuwe collega is aangenomen door een van je collega’s van recruitment, komt de nieuwe collega bij jou terecht. Je verwelkomt ze, zorgt ervoor dat al het papierwerk geregeld is voor de eerste dag en ontvangt ze op de eerste werkdag op kantoor met een mooie introductie en een rondleiding. Je blijft daarna gelukkig betrokken bij hoe het gaat met de medewerkers tijdens hun loopbaan bij Triple en spreekt hen regelmatig!

Daarnaast zijn we gedurende het hele jaar bezig met leuke projecten om onze collega's te verrassen waar je het zo gek kunt maken als je maar wilt. Het afgelopen jaar kun je daarbij denken aan een zomerpakket, een digitale Triple quiz, online bingo, een herfstpakket, online bierproeverij, een sinterklaaspakket en het grote succes van de kerstpakketten drive through! Hierbij werk je intensief samen met de Marketing en de Hospitality teams!

Je komt terecht in het HR/Recruitment team. Het team bestaat uit Alex (HR & Recruitment Manager), Marloes (HR Business Partner), Claudia (Interne Coach) en Ky, Charissa en Alon (Recruiters). Het team heeft een wekelijkse meeting, waarin HR en Recruitment elkaar meenemen in waar zij op dat moment mee bezig zijn. Naast de wekelijkse gezamenlijke meetings, houden Recruitment en HR ook meerdere malen per week een meeting om ervoor te zorgen dat we weten waar iedereen binnen het team mee bezig is.


Wie zoeken wij?
We vinden het fijn als je al ervaring hebt opgedaan met het oppakken en bewaken van administratieve processen. Dit kan zijn in de vorm van stages tijdens je studie of tijdens je vorige (eerste) baan. Je staat open voor discussie en veranderingen wanneer nieuwe ideeën worden aangedragen en we juichen het van harte toe als je zelf met suggesties komt. Aangezien je verantwoordelijk bent voor het grootste deel van de administratie, heb je een goed oog voor detail en werk je nauwkeurig. Als je zaken opvallend vindt, check je het liever twee keer dan dat je denkt 'het zal wel kloppen'.


Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Vereisten

  • Afgeronde HBO in de richting van Human Resources of een andere relevante opleiding;
  • Enige ervaring op het gebied van HR (bijvoorbeeld door middel van een stage);
  • Mooi meegenomen, maar niet vereist: affiniteit met techniek;
  • Uiteraard ben je sterk in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

MOOIE DIGITALE OPLOSSINGEN MAKEN MET LEUKE MENSEN

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

MEER WETEN? VRAAG HET AAN ONZE RECRUITERS.

Ky Thoes

Recruiter Development & Design 0610455961

Alon Basoglu

Recruiter Development & Cloud Solutions 0640502930

Charissa Schermer

Recruiter Development & Testing 0619271185

VAN KENNISMAKING TOT AANBOD

Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

IS DIT TOCH NIET JOUW VACATURE?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.