Skip to content

HR Adviseur

Alkmaar, Noord-Holland, NederlandHR/Recruitment

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Binnen Triple heb je als HR Adviseur een essentiële rol binnen het HR-domein en binnen onze dynamische sector. Je werkt nauw samen met diverse stakeholders, zoals leidinggevenden, medewerkers, externe partners en het managementteam. Triple ondergaat een snelle groei, zowel binnen Nederland als internationaal, wat uitdagingen met zich meebrengt op het gebied van integratie. Vanuit HR streven we naar een persoonlijke benadering in onze dienstverlening. 


Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor het oppakken van complexe vragen en zorg dragen voor passende oplossingen en advies. Wanneer er uitdagende vraagstukken of situaties worden voorgelegd, ben jij in staat om deze op een professionele en doeltreffende manier aan te pakken. Je analyseert de vraagstukken grondig, zoekt naar de juiste informatie en biedt vervolgens passende oplossingen en advies aan de betrokken partijen. Door jouw expertise en inzicht kun je de complexiteit van de vragen en problemen effectief aanpakken en bijdragen aan een goede afhandeling.


Tevens ben je samen met het team verantwoordelijk voor het begeleiden van langdurig verzuim. Dit omvat het onderhouden van contact met de bedrijfsarts, het opstellen van opbouwschema's, het communiceren met zowel medewerkers als leidinggevenden, en het verzorgen van rapportages. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van de verzekeringen om ervoor te zorgen dat alle zaken rondom verzuim goed geregeld zijn.

Verder houd jij je onder andere bezig met:

  • Medewerkerstevredenheid en betrokkenheid: Je initieert halfjaarlijkse onderzoeken en implementeert frequentere onderzoeken, bijvoorbeeld via pulse. Je analyseert de resultaten en geeft advies aan het management.
  • Integratie Alkmaar, Amsterdam & Gdańsk: Je speelt een actieve rol in de integratie van de van de vier verschillende bedrijven die fuseren.
  • Arbeidsvoorwaarden: Samen met het recruitment-team voer je frequent benchmarkonderzoek uit op regionaal en landelijk niveau, verzamelt informatie en adviseert over de huidige arbeidsvoorwaarden en mogelijke verbeteringen.

Daarnaast ondersteun je het team met complexere contractverlengingen, salarisadministratie en uitdiensttredingen. Je adviseert over verlengingen, voert salariswijzigingen door en regelt UWV-uitkeringen. Daarnaast leid je exitgesprekken en faciliteer je een soepele overgang voor vertrekkende medewerkers.


Wat neem je mee?
Als HR Adviseur is het belangrijk dat je nauwkeurig en gestructureerd kunt werken. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt goed omgaan met vertrouwelijke informatie. Daarnaast ben je proactief en kun je zelfstandig taken oppakken. Je hebt een sterke affiniteit met HR-processen en bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

We zijn op zoek naar een collega met relevante ervaring in een HR functie die toe is aan een volgende stap in zijn of haar carrière. In gesprekken over de voorwaarden voor onze collega's ben je in staat om je eigen belang opzij te zetten en te denken vanuit het grotere belang van zowel de organisatie als de medewerkers. Je hebt het vermogen om een luisterend oor te bieden en bent benaderbaar voor mensen met verschillende persoonlijkheden en achtergronden. Je kunt je inleven in de behoeften en wensen van anderen en hebt de vaardigheid om hiermee rekening te houden bij het nemen van beslissingen. Door deze eigenschappen draag je bij aan een positieve en constructieve werkomgeving, waarin de belangen van zowel de organisatie als de medewerkers worden gewaardeerd.

Vereisten

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding in HRM of een vergelijkbare richting;

  • Minimaal 3 jaar ervaring als HR-adviseur, bij voorkeur in een vergelijkbare omgeving;

  • Uitgebreide kennis van en ervaring met verzuimbegeleiding, salarisadministratie, arbeidsvoorwaarden en medewerkerstevredenheidsonderzoek;

  • Goede kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht en salarisadministratie;

  • Ervaring met o.a. het begeleiden van verzuimdossiers, het (al dan niet gewenst) adviseren van medewerkers, teamleads en directie & het zelfstandig draaien van HR gerelateerde projecten;
  • Uiteraard ben je sterk in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • Bij voorkeur fulltime beschikbaar (32 of 36 uur bespreekbaar).


Wie zijn wij?

We zijn gek van alles wat met coding, design, cloud(hosting), data en innovatie te maken heeft. Dat zie je terug op ons kantoor in Alkmaar. Hier werken we met plezier en drive aan al die gave projecten én onze ambities. Samen, in een vriendschappelijke sfeer. En tussendoor zie je ons in de weer op een elektrisch skateboard, een potje tafeltennis spelen of een paar laps racen op de simulator.


Van vier gamers met aardige computerskills, groeiden we uit tot een groep van 200+ techies en creatives. Er is veel veranderd sinds onze oprichting in 1998… en toch ook weer niet. Noem ons visionairs, vormers en makers van digitale gamechangers. Of gewoon Jeroen, Sanjay of Nisha. We helpen nu partners als VodafoneZiggo, citizenM, NLZIET en Max Verstappen.


Waarom wij bij Triple werken?

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, certificeringen of het bezoeken van conferenties.
🏠 Hybride werken: werk waar jij het meest productief bent, of dat nou thuis of op kantoor is.

🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.

🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?

📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.

❤️ En natuurlijk nog: 25 vakantiedagen, pensioenplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.
➡️ Ontdek alle benefits van Triple hier.


Diversiteit en Inclusiviteit
Bij Triple maken we graag mooie dingen met leuke mensen. We zien ons kantoor als een tweede thuis, daar waar je met je vrienden samenkomt en je altijd jezelf kunt zijn. Daarom selecteren wij enkel op basis van skills en verwelkomen we collega's van iedere achtergrond, religie, handicap, genderidentiteit, etniciteit of seksualiteit. Triple is namelijk overtuigd dat diversiteit de creativiteit stimuleert en zorgt voor innovaties.
Maak je geen zorgen als je CV niet voldoet aan onze criteria. We horen graag van je!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Mooie digitale oplossingen maken met leuke mensen

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

Meer weten? Stuur ons een bericht!

Alon Basoglu

Recruiter Frontend-, Mobile Development, QA, Design & Projectmanagement 0619271185

Rutger Kamper

Recruiter Cloud Solutions, Managed Hosting & Backend development 0611490031

Van kennismaking tot aanbod

1. Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.

3. Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.

4. Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

Is dit toch niet jouw vacature?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.