Skip to content

iOS Developer

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarDevelopment

Functieomschrijving

Tech Stack
Swift, Clean Architecture, Foundation, UIKit, Cocoapods


Wat ga je doen?

In de rol van iOS Developer werk je aan de mooiste apps binnen de Nederlandse markt (vinden we vooral zelf 🤭). Je komt in een speelse omgeving terecht waar je aan verschillende projecten gaat werken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Vodafone, NLZIET of citizenM, waarbij je in een Agile team samen de apps naar een hoger niveau zal brengen.


Binnen Triple zul je actief meedenken met onze klanten over nieuwe en bestaande functionaliteiten (technische oplossingen). Je bent verantwoordelijk voor de architectuur en je draagt bij aan het testen van de code door middel van Unit Testing.


Wie zoeken wij?

We verwachten van jou dat je een visie en mening hebt over nieuwe technologieën. Daarnaast sta je open voor discussie en veranderingen wanneer nieuwe ideeën worden aangedragen en dat je zelf met suggesties komt. Als persoon ben je communicatief vaardig en kan je schakelen tussen zowel interne als externe collega's en klanten.

Het team bestaat uit ongeveer 60 developers, waarvan er 12 gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling van iOS-apps. Naast onze social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Door het bijwonen van conferenties kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.


Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Vereisten

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Relevante (werk-) ervaring als iOS Developer;
  • Je kent de ins and outs van het UIKit framework;
  • Kennis van de architecturen;
  • Ervaring met het schrijven van testbare code;
  • Bovenal ben je een fijne collega om mee samen te werken 😝.

MOOIE DIGITALE OPLOSSINGEN MAKEN MET LEUKE MENSEN

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

MEER WETEN? VRAAG HET AAN ONZE RECRUITERS.

Ky Thoes

Recruiter Development & Design 0610455961

Alon Basoglu

Recruiter Development & Cloud Solutions 0640502930

Charissa Schermer

Recruiter Development & Testing 0619271185

VAN KENNISMAKING TOT AANBOD

Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

IS DIT TOCH NIET JOUW VACATURE?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.