Skip to Content

Junior Graphic Designer

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarConcept & Creation

Functieomschrijving

Tech Stack

Figma, Sketch, Adobe CC


Wat ga je doen?

Als Graphic Designer bij Triple ligt jouw kracht in het ontwikkelen van de visuele taal en vormgeving van onze digitale producten. Jij vertaalt de wens of briefing van de klant naar een overtuigend visueel concept voor apps, websites en digitale ecosystemen.


Het Design team bestaat uit 8 designers met skills in UX, UI, grafisch en conceptontwikkeling, waarmee je wekelijks gezamenlijk een standup hebt. Maar ook werk je voor projecten samen in multidisciplinaire teams. Het multidisciplinaire team is vaak een samenstellen van een project manager/scrum master, designers, frontend developers, backend developers en een tester.Wie zoeken wij?

Jij hebt passie voor Graphic Design en Tech. Samenwerken met verschillende disciplines, of zelfstandig werkzaamheden uitvoeren is voor jou geen probleem. Je hebt een innovatief en klantgericht karakter, waardoor je speelse en kleurrijke designs maakt.


Persoonlijke ontwikkeling vinden we bij Triple belangrijk en daarom krijg je de mogelijkheid om meetups, conferenties en social events bij te wonen. Maar ook binnen het team krijg je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Vereisten

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van design;
  • Ervaring met web- of mobile design;
  • Een sterk portfolio

MOOIE DIGITALE OPLOSSINGEN MAKEN MET LEUKE MENSEN

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

MEER WETEN? VRAAG HET AAN ONZE RECRUITERS.

Ky Thoes

Recruiter Development 0610455961

Thijs Duijker

Recruiter Design & Development 072-5129516

Alon Basoglu

Recruiter Cloud Solutions 0640502930

VAN KENNISMAKING TOT AANBOD

Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

IS DIT TOCH NIET JOUW VACATURE?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.

Triple