Skip to content

Learning & Development Specialist

Alkmaar, Noord-Holland, NederlandStaff

Functieomschrijving

Bij Triple begrijpen we dat de digitale wereld voortdurend evolueert en daarom investeren we volop in de groei en ontwikkeling van ons team. Met een speciaal ingerichte Learning & Development afdeling streven we ernaar om onze medewerkers te ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Voor ons draait alles om connectie: kennis van actuele trends en inspelen op de unieke ontwikkelbehoeften van elk individu. Ben jij iemand die oprecht geïnteresseerd is in medewerkers, iemand die graag feedback geeft en gelooft in een werkcultuur waar plezier centraal staat? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!


Wat ga je doen?
Als Learning & Development Specialist bij Triple speel je een cruciale rol in de groei en ontwikkeling van onze collega's. Gedurende het jaar ben je verantwoordelijk voor het houden van meerdere evolutiegesprekken met de teamleden van het team. In deze gesprekken verken je de huidige stand van zaken en groeiambities van de collega's. Daarnaast notuleer je ook actief gedurende de gesprekken, vat je de belangrijkste punten samen en koppel je nadien de actiepunten terug naar zowel de teamlead als de betreffende collega.


Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Wanneer een collega voor uitdagingen komt te staan, of deze nu persoonlijk of professioneel zijn, staan we klaar om samen naar oplossingen te zoeken. Naast de evolutiegesprekken bieden we ook individuele 1:1 sessies aan, afgestemd op individuele behoeften. Ons L&D-team is de drijvende kracht achter alle groei-initiatieven: naast het aanbieden van specifieke trainingen en opleidingen en organiseren van kennissessies, is het team ook betrokken bij ons uitgebreide stageprogramma. Jouw proactieve houding en expertise in training en opleiding zullen hierbij van belangrijke waarde zijn.

Je wordt onderdeel van het HR & Recruitment team bij Triple. Het team bestaat uit Marloes als HR & Recruitment Manager, Marije (HR-adviseur), Babette (HR-medewerker), Claudia, Charissa en Simone als L&D Specialisten, Alon en Rutger als Recruiters en Anna als Recruitmentmarketing & Employer Branding Specialist.


Recentelijk hebben we onze specialisaties binnen het team verfijnd om elke collega nog beter van dienst te zijn. We combineren gezelligheid en keihard lachen om slechte grappen met heel hard werken om onze doelen te behalen. Die combinatie werkt heel goed voor ons.

Wie zoeken wij?

Een natuurlijke interesse om persoonlijke groei te stimuleren bij collega's is essentieel in deze rol. Je hebt een open en toegankelijke houding die ervoor zorgt dat collega's zich direct op hun gemak voelen om met vragen of voor gesprekken naar je toe te komen. In deze gesprekken neem jij vanzelfsprekend de leiding en creëer je een open omgeving waar collega's eerlijk en oprecht durven te zijn.


Door scherpe en doordachte vragen te stellen, krijg je snel inzicht in de huidige situatie en groeiambities van collega's. Je schuwt kritische feedback niet, maar je hebt het talent om dit op een opbouwende en motiverende manier te communiceren. Met jouw ervaring draag je waardevolle suggesties aan voren om onze L&D strategie en aanpak te verbeteren. Mocht je daarnaast nog affiniteit met techniek hebben, is dat helemaal mooi meegenomen.

Vereisten

  • Afgeronde HBO in de richting van Human Resources, Toegepaste Psychologie of een andere relevante opleiding;
  • Een aantal jaren ervaring als HR Adviseur of een vergelijkbare functie; 
  • Ervaring met coaching en het liefst in de richting van learning & development;
  • Affiniteit met techniek is nice to have, maar geen must.
  • Uiteraard ben je sterk in zowel de Nederlandse als Engelse taal.


Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, certificeringen of het bezoeken van conferenties.

🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.

🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?

📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.

❤️ En natuurlijk nog: 25 vakantiedagen, pensioenplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, de beste laptop en telefoon van het moment.

➡️ Ontdek alle benefits van Triple hier.

Diversiteit en Inclusiviteit

Bij Triple maken we graag mooie dingen met leuke mensen. We zien ons kantoor als een tweede thuis, daar waar je met je vrienden samenkomt en je altijd jezelf kunt zijn. Daarom selecteren wij enkel op basis van skills en verwelkomen we collega's van iedere achtergrond, religie, handicap, genderidentiteit, etniciteit of seksualiteit. Triple is namelijk overtuigd dat diversiteit de creativiteit stimuleert en zorgt voor innovaties.
Maak je geen zorgen als je CV niet volledig voldoet aan onze criteria. We horen graag van je!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Mooie digitale oplossingen maken met leuke mensen

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

Meer weten? Stuur ons een bericht!

Alon Basoglu

Recruiter Frontend-, Mobile Development, QA, Design & Projectmanagement 0619271185

Rutger Kamper

Recruiter Cloud Solutions, Managed Hosting & Backend development 0611490031

Van kennismaking tot aanbod

1. Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.

3. Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.

4. Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

Is dit toch niet jouw vacature?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.