Skip to content

Management Assistent

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarStaff

Functieomschrijving

✔️ Agendabeheer ✔️ Inplannen (lunch)afspraken ✔️ Zakenreizen voorbereiden

Wat ga je doen?

Triple is op zoek naar een bevlogen, energieke en servicegerichte management assistent. In deze functie ben je onmisbaar voor de directie en de collega’s op de afdeling. Je werkt rechtstreeks voor de CEO, CFO, CCO & COO. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar (technologische) ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Een uitdagende functie binnen een snelgroeiende organisatie in de IT-sector.
Jouw takenpakket bestaat onder andere uit:
  • Agendabeheer: Het inplannen van interne en externe vergaderingen voor de directie;
  • Organiseren van reizen, events & meer: Het uitzoeken, boeken en regelen van reizen, transport en accommodatie;
  • Mailbeheer: Na verloop van tijd kun je een belangrijke rol gaan spelen in het beheren van de inboxen van een onder andere de COO.  
  • 4-Ogen principe: helpen bij de voorbereiding en proeflezen van documentatie van de directie;
  • Feel-at-home: Triple staat voor een feel-at-home experience; daar draag jij een steentje aan bij. Je houdt ervan om faciliterend te zijn aan de organisatie, zowel intern als extern. Je bericht externe personen bij vertragingen voor vergaderingen en regelt lunch voor afspraken rond het middaguur. 

Wie zoeken wij?

Je bent een proactief persoon die sterk in zijn/haar schoenen staat en goed kan omgaan met stevige karakters. Je houdt van organiseren, respecteert deadlines en kan makkelijk je weg vinden binnen de organisatie. Ook ben je iemand die gewend is om prioriteiten te stellen en zelfstandig kan werken.


Uiteraard verwachten we dat je een kritische en nieuwsgierige houding hebt. In jouw rol kom je te werken met zeer gevoelige en vertrouwelijke informatie. Hier ga je secuur mee om. Je hebt tevens uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, zowel in het Engels als in het Nederlands.

Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Vereisten

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Net klaar met school of al enkele jaren werkervaring;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Beschikbaar voor 40 uur per week (fulltime functie);

MOOIE DIGITALE OPLOSSINGEN MAKEN MET LEUKE MENSEN

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

MEER WETEN? VRAAG HET AAN ONZE RECRUITERS.

Ky Thoes

Recruiter Development & Design 0610455961

Alon Basoglu

Recruiter Development & Cloud Solutions 0640502930

Charissa Schermer

Recruiter Development & Testing 0619271185

VAN KENNISMAKING TOT AANBOD

Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

IS DIT TOCH NIET JOUW VACATURE?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.