Skip to content

Medior UI/UX Designer

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarDesign

Functieomschrijving

Tech Stack

Figma, Sketch


Wat ga je doen?
Als UI/UX Designer bij Triple breng jij skills op het gebied van UI/UX, grafisch en conceptontwikkeling. Als medior designer ben jij in staat om, alleen of samen met het een team van designers, een klantbriefing te kunnen vertalen in een overtuigend visueel concept of product. Jij weet als geen ander dat jouw beslissingen het leven van de eindgebruiker mooier en makkelijker gaan maken.


Als medior designer werk je aan bestaande klanten en word je onboard in een designproces wat al loopt. Je werkt aan verschillende projecten die vaak een aantal maanden duren. Je denkt net een stap verder en weet daardoor te inspireren en te helpen met het nemen van de juiste conceptuele en strategische beslissingen.


Je komt terecht in het Designteam dat bestaat uit 11 digital designers die samen een leuke mix vormen van junior, medior en senior designers. Wekelijks is er een gezamenlijke standup, maar werk je ook samen in een multidisciplinaire teams.Wie zoeken wij?
Jij hebt een visie en mening over het digitale landschap en zet jouw ideeën graag om in concepten. Je werkt zelfstandig en durft klanten de juiste vragen te stellen om tot het beste design te komen. Ook ben je in staat om mee te denken op strategisch vlak.


In een team van designers ben jij in staat om andere te coachen en beter te maken. Je bent goed in het geven van feedback, maar ontvangt deze ook graag en gaat proactief op zoek naar het aanscherpen van je werk.Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Vereisten

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van design;
  • Tenminste 3+ jaar werkervaring;
  • Aantoonbare (werk-) ervaring met zowel web- als mobile design.
  • Sterke communicatieve vaardigheden (zowel visueel als verbaal);
  • Een sterk portfolio

MOOIE DIGITALE OPLOSSINGEN MAKEN MET LEUKE MENSEN

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

MEER WETEN? VRAAG HET AAN ONZE RECRUITERS.

Ky Thoes

Recruiter Design & Development 0610455961

Alon Basoglu

Recruiter Development & Cloud Solutions 0640502930

VAN KENNISMAKING TOT AANBOD

Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

IS DIT TOCH NIET JOUW VACATURE?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.