Overslaan naar content

Node.js Developer

Alkmaar, Noord-Holland, NederlandDevelopment

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als Node.js Developer bij Triple kom je in groot team met tien andere experts terecht. Je wordt verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van complexe integraties van verschillende externe systemen. Deze integraties verzamelen gegevens en maken deze toegankelijk via API's die er zijn voor zowel mobiele als webapplicaties. Je bent nauw betrokken bij de hele ontwikkelingscyclus, van concept tot implementatie, en zorgt ervoor dat elke release voldoet aan onze kwaliteits- en efficiëntienormen.


Naast jouw development taken ben je betrokken bij verschillende aspecten van projectmanagement en ben je onderdeel van verschillende teams. Je neemt deel aan scrum teams en je gebruikt tools zoals Jira en Git voor projectmanagement en versiebeheer. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je oog voor de kwailteit van onze code hebt en deze kwaliteit bewaakt door middel van SonarCloud en unit tests. 


Daarnaast ga je aan de slag met:

 • Het ontwikkelen en integreren van systemen in verschillende backend API's en services.
 • Het deelnemen aan sprintplanning en releases.
 • Het handhaven van hoge kwaliteitsnormen voor code en implementeren van unit tests voor betrouwbaarheid.
 • Het beheren van meerdere projecten, met de nadruk op AWS.


Wat neem je mee?

We zijn op zoek naar nieuwsgierige en intelligente mensen met een passie voor technologie en ervaring met Node.js, TypeScript en AWS. De ideale kandidaat is een probleemoplosser die aan verschillende projecten tegelijk kan werken. Je moet in staat zijn om snel te schakelen tussen taken, een duidelijk overzicht te behouden van lopende projecten en problemen direct aan te pakken en te rapporteren. Jouw rol bestaat uit developen en het team verder te helpen door middel van het delen van jouw kennis, ervaring en inzichten. 


Bij Triple hechten we veel waarde aan het constant blijven leren en jezelf blijven ontwikken. Als persoon ben je daarom iemand die graag op de hoogte wil blijven van trends en technologieën in de sector. Je houdt van discussies en innovatie, je eigen ideeën inbrengen en nieuwe omarmen. Effectieve communicatie met verschillende teams en klanten is cruciaal. Wij bieden een omgeving waarin samenwerking en ondersteuning centraal staan en waarin je professioneel en persoonlijk kunt groeien.


Als persoon ben je:

 • Ervaren in Node.js, TypeScript en AWS, met goede kennis van cloudomgevingen.
 • Behendig en flexibel, in staat om meerdere projecten tegelijk te doen.
 • Innovatief op het gebied van technologie, iemand die openstaat voor het verkennen van nieuwe trends en innovaties.
 • Toegewijd aan persoonlijke groei, met interesse in deelname aan leermogelijkheden.
 • Een effectieve communicator die kan samenwerken met verschillende teams en de verwachtingen van klanten kan managen.


Het team

Je wordt onderdeel van het Node.js team, dat bestaat uit tien collega's. Het team stimuleert groei en kennisdeling en houdt wekelijkse kennisuitwisselingssessies gericht op Node.js en TypeScript in bredere zin. Deze sessies overstijgen jouw competentie en je zult dus in gesprek gaan met zowel het webteam als de mobile teams. In deze functie werk je aan een of meer projecten, waarbij je vaak samenwerkt met front-end collega's. Jouw ervaring zal waardevol zijn om bij te dragen aan de projecten. Je begeleidt tevens junior collega's en helpt hen te leren en te groeien met jouw inzichten en ervaring.

Vereisten

 • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van Informatica of Software Engineering;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als Backend Node.js developer;
 • Kennis van TypeScript;
 • Kennis van (NodeJS) headless CMS'en, zoals Strapi;
 • Ervaring met Infrastructure as Code tools, zoals Terraform of CDK;
 • Pre: Bekend met technologieën zoals TypeORM, MySQL, DynamoDB, OpenAPI, GraphQL, AWS API Gateway, AWS AppSync; 
 • Je bent woonachtig in Nederland.


Wie zijn wij?

We zijn gek van alles wat met coding, design, cloud(hosting), data en innovatie te maken heeft. Dat zie je terug op ons kantoor in Alkmaar. Hier werken we met plezier en drive aan al die gave projecten én onze ambities. Samen, in een vriendschappelijke sfeer. En tussendoor zie je ons in de weer op een elektrisch skateboard, een potje tafeltennis spelen of een paar laps racen op de simulator.

Van vier gamers met aardige computerskills, groeiden we uit tot een groep van 250+ techies en creatives. Er is veel veranderd sinds onze oprichting in 1998… en toch ook weer niet. Noem ons visionairs, vormers en makers van digitale gamechangers. Of gewoon Jeroen, Sanjay of Natalia. We helpen nu partners als VodafoneZiggo, citizenM, NLZIET en Ajax.

Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, certificeringen of het bezoeken van conferenties.
🏠 Hybride werken: we werken minimaal twee dagen op kantoor in Alkmaar, waar je de rest van de week werkt is aan jou.

🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.

🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?

📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.

❤️ En natuurlijk nog: 25 vakantiedagen, pensioenplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, de beste laptop en telefoon van het moment.
➡️ Ontdek alle benefits van Triple hier.

Diversiteit en Inclusiviteit
Bij Triple maken we graag mooie dingen met leuke mensen. We zien ons kantoor als een tweede thuis, daar waar je met je vrienden samenkomt en je altijd jezelf kunt zijn. Daarom selecteren wij enkel op basis van skills en verwelkomen we collega's van iedere achtergrond, religie, handicap, genderidentiteit, etniciteit of seksualiteit. Triple is namelijk overtuigd dat diversiteit de creativiteit stimuleert en zorgt voor innovaties.
Maak je geen zorgen als je CV niet voldoet aan onze criteria. We horen graag van je!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Mooie digitale oplossingen maken met leuke mensen

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

Meer weten? Stuur ons een bericht!

Alon Basoglu

Recruiter Frontend-, Mobile Development, QA, Design & Projectmanagement 0619271185

Rutger Kamper

Recruiter Cloud Solutions, Managed Hosting & Backend development 0611490031

Van kennismaking tot aanbod

1. Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.

3. Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.

4. Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

Is dit toch niet jouw vacature?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.