Skip to Content

PHP Developer

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarStartup

Functieomschrijving

Tech Stack

Laminas Mezzio, Git, MySQL, Linux.

Wie zijn wij?
Nixon
is ontstaan uit de samenwerking tussen Connect2Crowd en Triple. Door de bundeling van vele jaren digitale strategische, technische en operationele ervaring zijn wij gestart met de ontwikkeling van een uniek platform dat (grote) bedrijven gaat helpen bij het inzichtelijk maken van hun digitale landschap. De focus ligt met name om het inzichtelijk maken welke websites ze nu eigenlijk hebben en hoe de status van hun applicaties is op het gebied van security en privacy.


Door de kennis, visie, kracht maar ook het netwerk van bestaande klanten van Connect2Crowd en Triple samen te voegen, is Nixon in staat om zich zowel op zakelijk als op technisch niveau te ontwikkelen tot leidende speler in deze niche.

Wat ga je doen?
Als PHP Developer bij Nixon kom je in een compact scrum team te werken. De Lead developer is in dit team ook de scrum master. De senior developer is een specialist in security. Jij werkt mee aan een nieuw te ontwikkelen software applicatie, die scans uitvoert op het gebied van security en privacy. De product owner voorziet het team van de juiste user stories en business values.


In sprints wordt iedere 2 weken een nieuwe release gedaan. Hiervoor gebruiken we Jira en Git. Alle code wordt gereviewed door de lead developer en moet zijn voorzien van een unit-test. Het platform maakt gebruik van Kubernetes, draait in de cloud (Azure/AWS) en gebruikt een content management system. Daarom is het fijn als je hiermee ervaring hebt. Daarnaast heb je ervaring met het automatiseren van deployments (CI/CD)


Wie zoeken wij?
Als persoon ben je oplossingsgericht en denk je in mogelijkheden. Je hebt een creatieve geest en het leveren van kwaliteit staat bovenaan. Omdat je in een compact team werkt is het belangrijk om zelfstandig te zijn. Je kan snel schakelen en je bent gewend om in sprints te werken. Je hebt affiniteit met hosting, domein- en DNS-management.


Je hebt al enkele jaren werkervaring en hiermee ben je in staat om tijdig te signaleren en te rapporteren aan de scrum master. We verwachten een proactieve houding in deze startup.


Waarom wij bij Triple/Nixon werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Vereisten

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding of voldoende relevante werkervaring opgedaan;
  • Minimaal een jaar werkervaring met PHP (minimaal PHP 7.2, voorkeur PHP 7.4);
  • Ervaring met werken in CI/CD, automation en Cloud-omgevingen;
  • Sterke communicatieve skills;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

MOOIE DIGITALE OPLOSSINGEN MAKEN MET LEUKE MENSEN

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

MEER WETEN? VRAAG HET AAN ONZE RECRUITERS.

Ky Thoes

Recruiter Development 0610455961

Thijs Duijker

Recruiter Design & Development 072-5129516

Alon Basoglu

Recruiter Cloud Solutions 0640502930

VAN KENNISMAKING TOT AANBOD

Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

IS DIT TOCH NIET JOUW VACATURE?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.

Triple