Skip to content

Project Management Assistent

Alkmaar, Noord-Holland, NederlandProjectmanagement

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als Project Management Assistent (PMA) speel je een cruciale rol met aanzienlijke verantwoordelijkheden. Je belangrijkste taak is het beheren van de facturatie voor zowel klanten als interne projecten van het team. Dit omvat het goedkeuren van de gewerkte uren door de designers en developers, het opstellen van financiële rapporten en het verstrekken van input voor facturen aan het financiële team. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor vragen van het team met betrekking tot het registreren van uren in het systeem.


Je zult dagelijks deelnemen aan de stand-ups om de voortgang van de projecten te controleren en het team op de hoogte te stellen van jouw planning of eventuele benodigdheden van het team met betrekking tot facturatie. Bovendien zul je je inzetten om de budgetten te bewaken en hierover terug te rapporteren aan de klant. Het voorbereiden en opstellen van rapportages gaat je gemakkelijk af. Zodra je deze taken onder de knie hebt, zul je ook beginnen met het coördineren van kleine projecten binnen het team.


Het team waar je deel van gaat uitmaken:

Onze collega’s zijn binnen Triple onze belangrijkste wapen. Met sterk teamwork kunnen wij samen het beste werk maken. Ons project management team bestaat uit zo’n 15 collega’s, met een goede mix tussen juniors, mediors en seniors. We komen als team elke donderdag bij elkaar om de projecten door te nemen, met elkaar te bespreken waar PMs tegen aan lopen en om van elkaar te leren. We ondersteunen elkaar verder door tips & tricks te delen, kennissessies te houden en elkaar goed op de hoogte te houden. 


Als team omschrijven we onszelf als:

 • Het bezitten van een sterke teamgeest.
 • Het hebben van een solide begrip van technologie.
 • Klantgericht en zorgzaam zijn.
 • Het omarmen van een can-do mentaliteit.

We hanteren de volgende principes:

 • Integriteit handhaven: we houden ons aan onze woorden en daden.
 • Simpliciteit omarmen: we streven naar eenvoudige en efficiënte benaderingen.
 • Het bevorderen van een cultuur van leren en samenwerking: we zijn enthousiast over het vergaren van kennis en delen dit graag met anderen.
 • Verandering erkennen als een constante: we passen ons aan en evolueren mee met veranderende omstandigheden.
 • Vertrouwen cultiveren: we werken in een omgeving gebouwd op wederzijds vertrouwen en betrouwbaarheid.
 • Een eensgezind front presenteren: we tonen een samenhangend beeld naar buiten toe.
 • Open communicatie prioriteren: we hechten waarde aan transparante en effectieve uitwisseling van informatie.
 • Het benadrukken van plezier in ons werk: we geloven in het vinden van voldoening en tevredenheid in wat we doen.


Wij vinden het belangrijk dat jij samen met je getalenteerde collega’s niet alleen maar mooie oplossingen maakt voor onze klanten, maar zelf ook de ruimte krijgt om te groeien. Daarom hebben we een uitgebreid ontwikkelingsprogramma opgezet voor al onze Triple collega’s. Binnen dit programma bieden we je niet alleen persoonlijke begeleiding door onze in-house coach, maar ook alle kansen voor opleidingen voor zowel technische vaardigheden als voor jouw soft skills waarmee we je kunnen helpen jouw ontwikkelingsdoelen te behalen.


Wie zoeken wij?

Bij Triple geven wij jou graag de ruimte en verantwoordelijkheid om concrete, nieuwe oplossingen te vinden. Als persoon durf je daarom buiten kaders te denken en heb je een goed analytisch vermogen om beslissingen te nemen voor jouw verschillende projecten. Communicatief sta je stevig in je schoenen om gemakkelijk te kunnen schakelen tussen alle verschillende partijen. Bovenal ben je een teamspeler die kennis vraagt en deelt. 


Het team werkt prettig met elkaar samen: plezier is belangrijk en daarom gaan veel collega’s samen naar de bioscoop, lunchen in de stad of samen gamen. Naast alle social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Niet alleen door het volgen van cursussen maar ook het bezoeken van toonaangevende beurzen en het bijwonen van tech events op jouw interessegebied. Hierdoor kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.

Vereisten

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Goede beheersing van Microsoft Office;
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • Affiniteit met de IT-sector.


Wie zijn wij?

We zijn gek van alles wat met coding, design, cloud(hosting), data en innovatie te maken heeft. Dat zie je terug op ons kantoor in Alkmaar. Hier werken we met plezier en drive aan al die gave projecten én onze ambities. Samen, in een vriendschappelijke sfeer. En tussendoor zie je ons in de weer op een elektrisch skateboard, een potje tafeltennis spelen of een paar laps racen op de simulator.


Van vier gamers met aardige computerskills, groeiden we uit tot een groep van 200+ techies en creatives. Er is veel veranderd sinds onze oprichting in 1998… en toch ook weer niet. Noem ons visionairs, vormers en makers van digitale gamechangers. Of gewoon Jeroen, Sanjay of Nisha. We helpen nu partners als VodafoneZiggo, citizenM, NLZIET en Max Verstappen.


Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, certificeringen of het bezoeken van conferenties.
🏠 Hybride werken: werk waar jij het meest productief bent, of dat nou thuis of op kantoor is.

🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.

🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?

📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.

❤️ En natuurlijk nog: 25 vakantiedagen, pensioenplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, de beste laptop en telefoon van het moment.

➡️ Ontdek alle benefits van Triple hier.


Diversiteit en Inclusiviteit
Bij Triple maken we graag mooie dingen met leuke mensen. We zien ons kantoor als een tweede thuis, daar waar je met je vrienden samenkomt en je altijd jezelf kunt zijn. Daarom selecteren wij enkel op basis van skills en verwelkomen we collega's van iedere achtergrond, religie, handicap, genderidentiteit, etniciteit of seksualiteit. Triple is namelijk overtuigd dat diversiteit de creativiteit stimuleert en zorgt voor innovaties.
Maak je geen zorgen als je CV niet voldoet aan onze criteria. We horen graag van je!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Mooie digitale oplossingen maken met leuke mensen

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

Meer weten? Stuur ons een bericht!

Alon Basoglu

Recruiter Frontend-, Mobile Development, QA, Design & Projectmanagement 0619271185

Rutger Kamper

Recruiter Cloud Solutions, Managed Hosting & Backend development 0611490031

Van kennismaking tot aanbod

1. Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.

3. Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.

4. Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

Is dit toch niet jouw vacature?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.