Skip to Content

QA Engineer

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarTesting

Functieomschrijving

Tech Stack
WebdriverIO, Appium, Selenium, Azure DevOps, Firebase


Wat ga je doen?

Als QA Engineer bij Triple ben jij de persoon die de kwaliteit van de mooiste producten van Nederland mag waarborgen. Je komt in een speelse omgeving terecht waar je aan verschillende projecten gaat werken, waaronder de My Vodafone en citizenM app. Je bent verantwoordelijk voor het automatiseren van test cases met WebddriverIO voor zowel Selenium als Appium en test daarnaast nieuwe functionaliteiten welke worden opgeleverd door de ontwikkelaars waar je nauw mee samen werkt.


We gebruiken binnen Triple WebdriverIO voor de automation. Daarnaast maken we gebruik van Jira, Azure DevOps en andere handige tools. We werken graag in Agile teams aan onze projecten, waarbij je als tester snel en gemakkelijk kunt schakelen met zowel design als development.


Wie zoeken wij?

We zijn opzoek naar een QA Engineer met een grote passie voor software en je bent een echte teamspeler. Bij het vinden van een bug zorg jij ervoor dat deze bug duidelijk wordt gelogd middels een reproduceerbaar, beschreven procedure en dat deze procedure bekend is bij de ontwikkelaars, zodat deze opgelost kunnen worden. Je denkt in (nieuwe) mogelijkheden om ons QA-team naar een hoger niveau te tillen.


Daarnaast ben je stressbestendig en kan je snel schakelen tussen verschillende projecten. Als tester ben je vaak onderdeel van een scrum-team en moet je in staat zijn om samen te kunnen werken met andere disciplines en ben je communicatief vaardig. Je beheerst uiteraard de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Naast onze social events vinden we persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Door het bijwonen van conferenties kun je jezelf blijven uitdagen en krijg je de ruimte om verder te groeien.


Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Vereisten

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met agile/scrum methode;
  • Ervaring in het testen van websites en app;
  • Je kunt zelfstandig werken aan meerdere projecten in een scrumteam;
  • Ervaring met automatisch testen middels Selenium of Appium;
  • Pre: In het bezit van het ISTQB test certificaat

MOOIE DIGITALE OPLOSSINGEN MAKEN MET LEUKE MENSEN

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

MEER WETEN? VRAAG HET AAN ONZE RECRUITERS.

Ky Thoes

Recruiter Development 0610455961

Thijs Duijker

Recruiter Design & Development 072-5129516

Alon Basoglu

Recruiter Cloud Solutions 0640502930

VAN KENNISMAKING TOT AANBOD

Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

IS DIT TOCH NIET JOUW VACATURE?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.

Triple