Skip to content

Recruiter

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarHR/Recruitment

Functieomschrijving

Van het actief benaderen van digitale professionals, tot het werven en screenen van kandidaten. Van het organiseren van meet-ups tot het meedenken over nieuwe manieren om de juiste doelgroep te bereiken. We hoeven jou niet te vertellen dat het vinden, binden en boeien van IT-talent in de huidige markt vraagt om een innovatieve aanpak.

Wat ga je doen?

Als recruiter bij Triple ga je, samen met jouw collega’s, de recruitmentafdeling binnen Triple naar een hoger niveau tillen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces (van vacature intake tot het aanbod). Maar dit is niet alles wat je zult gaan doen binnen Triple.

De doelen in 2022 zijn vastgesteld. Triple wil verder groeien en dat is in de huidige arbeidsmarkt een behoorlijke uitdaging. Daarom hebben we voor 2022 een strategisch recruitmentplan opgesteld met zes pijlers. Hier gaan we dit jaar op voortborduren. Naast het gehele recruitmentproces, kan je dus ook helpen aan het operationeel maken van deze pijlers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Data Driven Recruitment of Referral Recruitment.

Je komt terecht in het HR/Recruitment team. Het team bestaat uit Alex (HR-manager), Marloes & Claudia (HR-medewerkers) en jouw directe collega’s Alon en Ky (recruiters). Het team heeft een wekelijkse meeting, waarin HR en Recruitment elkaar meenemen waar zij op dat moment mee bezig zijn. Naast de wekelijkse gezamenlijke meetings, houden Recruitment en HR ook elke dag een standup waarin de dagelijkse werkzaamheden worden besproken.


Wie zoeken wij?

We vinden het fijn dat je al ervaring opgedaan in het begeleiden van het gehele recruitmentproces. Daarnaast heb je ervaring met gesprekstechnieken. Je zult namelijk schakelen met diverse type personen (van communicatieve accountmanagers tot introverte developers).


Het is aan jou om iedere kandidaat op zijn/haar gemak te stellen en gesprekken op een goede manier te begeleiden. Daarnaast willen we graag dat je meedenkt met het operationeel maken van het strategisch recruitmentplan. Uiteraard ben je nieuwsgierig naar de digitale wereld en je onderzoekt graag nieuwe manieren om jouw werkzaamheden makkelijker te maken.

Waarom wij bij Triple werken?

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Vereisten

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding of ruime relevante werkervaring opgedaan;
  • Ten minste een aantal jaar werkervaring als recruiter;
  • Je bent “Digital Savvy”, techniek vind je onwijs interessant;
  • Ervaring met het recruiten van designers developers of engineers is mooi meegenomen;
  • Een flinke dosis enthousiasme met een ‘can-do’ mentaliteit;
  • Natuurlijk spreek en schrijf je zonder moeite in het Nederlands en Engels.

MOOIE DIGITALE OPLOSSINGEN MAKEN MET LEUKE MENSEN

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

MEER WETEN? VRAAG HET AAN ONZE RECRUITERS.

Ky Thoes

Recruiter Design & Development 0610455961

Alon Basoglu

Recruiter Development & Cloud Solutions 0640502930

VAN KENNISMAKING TOT AANBOD

Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

IS DIT TOCH NIET JOUW VACATURE?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.