Skip to content

Sales Manager

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarStartup

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Bij Nixon Digital Services helpen we multinationals zoals FrieslandCampina en IKEA bij hun digitale ontwikkeling. Hiervoor hebben wij een SaaS (Software as a Service) platform ontwikkeld welke deze bedrijven helpt om meer grip te krijgen op hun complexe digitale omgevingen. Denk hierbij aan het controleren of het privacy beleid goed geïmplementeerd is op hun websites of dat de SSL-certificaten tijdig vernieuwd zijn. We zijn een jong en klein bedrijf dat snel groeit en werkt aan een ambitieus platform dat onze klanten verder helpt in hun digitale maturity.


We ontwikkelen een SaaS (Software as a Service) platform waar onze klanten grip krijgen op hun complexe digitale landschap. Hoe ziet dit eruit? Door bijvoorbeeld controles te doen of het privacybeleid goed is geïmplementeerd op de websites van onze klanten of dat de SSL-certificaten op tijd zijn vernieuwd. Onze jonge start-up groeit snel en we werken aan een ambitieus platform dat onze klanten helpt hun digitale volwassenheid te ontwikkelen.


Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar een ervaren SaaS Enterprise Account Executive die ons huidige salesteam kan versterken en verder gaat professionaliseren. Je neemt een adviserende en diagnostische rol op je in het sales traject. In deze rol ben je niet alleen verantwoordelijk voor het beheren van de volledige sales funnel, maar ook voor het opzetten van de processen om succes te blijven garanderen. Je rol zal meer gericht zijn op new business dan op de uitbreiding bij bestaande klanten.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het gehele sales traject, van het initiële contact en het opbouwen van een vertrouwensrelatie tot het onderhandelen over de contracten en pricing. 

De ideale kandidaat heeft affiniteit met IT Compliance (Privacy en Security) en goede kennis van de behoeften en werking van onze zakelijke klanten. Ben je van nature nieuwsgierig, heb je technische aanleg of heb je de wens om dieper in te gaan op de technische kant van het verkoopproces, dan horen we graag van je.


Wie ben jij?

Je vindt het leuk om met huidige en potentiële klanten workshops te organiseren. Deze workshops heb je goed voorbereid voor het optimale resultaat. Je haalt energie uit het uitpluizen van complexe privacy en compliance cases. Idealiter heb je al kennis van deze complexe onderwerpen. Wij zijn een start-up; dit betekent dat er voor veel processen nog geen vaste structuur is. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten gaan en in deze processen zelf structuur aan kunt brengen. Het is voor ons belangrijk dat je pro-actief bent ingesteld en een hands-on mentaliteit hebt. Last but not least, zien wij graag iemand die graag in een team werkt. Teamspirit staat bij ons hoog in het vaandel. If you want to go fast, go alone; if you want to go further, you together.


Waarom wij bij Triple/Nixon werken?

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Vereisten

  • Minimaal 4 jaar ervaring in een SaaS omgeving;
  • Ervaring met Compliance, Security en Privacy;
  • Ervaring met het beheren van de volledige sales funnel;
  • Kennis en ervaring in het managen van technische processen;
  • Communicatief sterk in zowel Nederland als Engels (C2).

MOOIE DIGITALE OPLOSSINGEN MAKEN MET LEUKE MENSEN

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

MEER WETEN? VRAAG HET AAN ONZE RECRUITERS.

Ky Thoes

Recruiter Development & Design 0610455961

Alon Basoglu

Recruiter Development & Cloud Solutions 0640502930

Charissa Schermer

Recruiter Development & Testing 0619271185

VAN KENNISMAKING TOT AANBOD

Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

IS DIT TOCH NIET JOUW VACATURE?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.