Skip to content

Sales Support Assistant

Alkmaar, Noord-Holland, NederlandStaff

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als Sales Support Assistant (SSA) speel je een cruciale rol in het ondersteunen van onze commerciële en projectafdelingen bij het beheren van projecten voor bestaande klanten. Je bent verantwoordelijk voor het effectief beheren van lopende en nieuwe projecten, evenals de administratieve afhandeling ervan. Je maakt deel uit van ons Commerciële team, dat nauw samenwerkt met de projectafdelingen. Ons team bestaat uit professionals met verschillende niveaus van ervaring, en we streven naar een cultuur van teamwork, kennisdeling en continue verbetering.


Jouw taken omvatten het volgende:

  • Administratie: Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse administratieve taken, zoals het bijhouden van klantgegevens, het opstellen van werkomschrijvingen en het verwerken van orders.
  • Projectbeheer: Je houdt nauwlettend toezicht op lopende en nieuwe projecten voor bestaande klanten en zorgt ervoor dat ze administratief verwerkt worden. Hierbij werk je samen met het projectteam.
  • Facturatie: Je bent verantwoordelijk voor het beheren van facturatie voor klanten en interne projecten. Dit omvat het goedkeuren van gewerkte uren door het team, het opstellen van financiële rapporten en het verstrekken van input voor facturen aan het financiële team.
  • Communicatie: Je fungeert als aanspreekpunt voor vragen van het team met betrekking tot projectregistratie en facturatie. Bovendien neem je deel aan stand-up meetings om de projectvoortgang te bespreken en eventuele behoeften met betrekking tot facturatie aan te pakken.
  • Rapportage: Je bereidt en stelt rapportages op over projectvoortgang en financiële prognoses, en communiceert deze naar de klant en het interne team.
  • Klantgerichtheid: Je onderhoudt goede relaties met bestaande klanten en zorgt voor een uitstekende klantenservice.

Wij vinden het belangrijk dat jij samen met je getalenteerde collega’s niet alleen maar mooie oplossingen maakt voor onze klanten, maar zelf ook de ruimte krijgt om te groeien. Daarom hebben we een uitgebreid ontwikkelingsprogramma opgezet voor al onze Triple collega’s. Binnen dit programma bieden we je niet alleen persoonlijke begeleiding door onze in-house coach, maar ook alle kansen voor opleidingen voor zowel technische vaardigheden als voor jouw soft skills waarmee we je kunnen helpen jouw ontwikkelingsdoelen te behalen.


Wie zoeken wij?

Bij Triple geven wij jou graag de ruimte en verantwoordelijkheid om concrete, nieuwe oplossingen te vinden. Als persoon durf je buiten de kaders te denken en beschik je over een goed analytisch vermogen om beslissingen te nemen voor verschillende projecten. Je bent communicatief sterk en kunt soepel schakelen tussen verschillende partijen. Bovenal ben je een teamspeler die kennis vraagt en deelt.

Ons team hecht waarde aan plezier in het werk, persoonlijke ontwikkeling en teamwork. We moedigen sociale interactie aan, zowel op kantoor als daarbuiten, en bieden mogelijkheden voor zowel professionele groei als ontspanning.

Vereisten

  • Afgeronde MBO/HBO opleiding;
  • Uitstekende beheersing van Microsoft Office;
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • Affiniteit met de IT-sector. 


Wie zijn wij?

We zijn gek van alles wat met coding, design, cloud(hosting), data en innovatie te maken heeft. Dat zie je terug op ons kantoor in Alkmaar. Hier werken we met plezier en drive aan al die gave projecten én onze ambities. Samen, in een vriendschappelijke sfeer. En tussendoor zie je ons in de weer op een elektrisch skateboard, een potje tafeltennis spelen of een paar laps racen op de simulator.


Van vier gamers met aardige computerskills, groeiden we uit tot een groep van 200+ techies en creatives. Er is veel veranderd sinds onze oprichting in 1998… en toch ook weer niet. Noem ons visionairs, vormers en makers van digitale gamechangers. Of gewoon Jeroen, Sanjay of Nisha. We helpen nu partners als VodafoneZiggo, citizenM, NLZIET en Max Verstappen.


Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, certificeringen of het bezoeken van conferenties.
🏠 Hybride werken: werk waar jij het meest productief bent, of dat nou thuis of op kantoor is.

🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.

🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?

📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.

❤️ En natuurlijk nog: 25 vakantiedagen, pensioenplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, de beste laptop en telefoon van het moment.

➡️ Ontdek alle benefits van Triple hier.


Diversiteit en Inclusiviteit
Bij Triple maken we graag mooie dingen met leuke mensen. We zien ons kantoor als een tweede thuis, daar waar je met je vrienden samenkomt en je altijd jezelf kunt zijn. Daarom selecteren wij enkel op basis van skills en verwelkomen we collega's van iedere achtergrond, religie, handicap, genderidentiteit, etniciteit of seksualiteit. Triple is namelijk overtuigd dat diversiteit de creativiteit stimuleert en zorgt voor innovaties.
Maak je geen zorgen als je CV niet voldoet aan onze criteria. We horen graag van je!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Mooie digitale oplossingen maken met leuke mensen

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

Meer weten? Stuur ons een bericht!

Alon Basoglu

Recruiter Frontend-, Mobile Development, QA, Design & Projectmanagement 0619271185

Rutger Kamper

Recruiter Cloud Solutions, Managed Hosting & Backend development 0611490031

Van kennismaking tot aanbod

1. Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.

3. Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.

4. Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

Is dit toch niet jouw vacature?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.