Triple - Senior Project Manager
Overslaan naar content

Senior Project Manager

Op locatie, Hybride
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Projectmanagement

Functieomschrijving

Wil jij graag projecten voor klanten als AFC Ajax, NLZIET en citizenM in goede banen leiden? Bij Triple werken wij aan gave digitale projecten voor grote en kleine klanten, die vaak door miljoenen mensen gebruikt worden. Om te zorgen dat al deze projecten goed worden opgeleverd, zijn wij op zoek naar een Project Manager die stevig in de schoenen staat. Die moeiteloos de meeste complexe projecten in goede banen leiden en die er blij van wordt om met een groep leuke, talentvolle collega’s de beste digitale oplossingen voor onze klanten neer te zetten. Die zich graag verder willen ontwikkelen, en die mee willen groeien met onze ambities.

Wat ga je doen?

Als Project Manager verwachten we van jou dat je overtuigend bent en in staat bent om gelijktijdig de leiding te nemen over meerdere projecten. Je durft buiten de gebaande paden te denken en beschikt over goede analytische vaardigheden. Je herkent commerciële kansen (let op: je hoeft geen sales te doen; daar hebben we onze accountmanagers voor) en hebt een hands-on mentaliteit.

Je bent sterk in communicatie en kunt snel schakelen tussen verschillende partijen en projecten. Je durft ook "nee" te zeggen wanneer ideeën of oplossingen niet haalbaar zijn voor klanten en collega's. Maar bovenal ben je een teamspeler die kennis vraagt en deelt. Je kunt zelfstandig meerdere projecten tegelijkertijd aansturen en ondersteunt projecten waar nodig, bijvoorbeeld op het gebied van testen.

Als Senior Project Manager begrijp je alle ins en outs van projectmanagement. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig, binnen het budget en met het gewenste resultaat afronden van projecten. Je hebt de verantwoordelijkheid voor het opstellen van projectplannen, het beheren van resources, het coördineren van teams en werkzaamheden, het bewaken van de voortgang en het waarborgen van de kwaliteit van het eindproduct.

Wat neem je mee?

Als Project Manager verwachten we dat je overtuigend bent en in staat om tegelijkertijd de leiding te nemen op meerdere projecten. Je durft buiten de gebaande paden te denken en hebt goede analytische vaardigheden. Je herkent commerciële kansen (let op: je hoeft geen verkoop te doen; daar hebben we onze accountmanagers voor) en toont een hands-on mentaliteit.


Communicatief sta je stevig in je schoenen. Je bent in staat om snel te schakelen tussen de verschillende partijen en projecten, en je durft ook ‘nee’ te zeggen als wanneer ideeën of oplossingen niet haalbaar zijn. Zowel tegen klanten als tegen je collega’s. Maar bovenal ben je een teamspeler die kennis vraagt en deelt. Je regisseert zelfstandig meerdere projecten tegelijk en ondersteunt projecten waar nodig, bijvoorbeeld als het gaat om testen.


Je begrijpt alle ins en outs van projectmanagement. Je draagt de volledige verantwoordelijkheid voor het succesvol afronden van projecten binnen de gestelde tijd, binnen het budget en met het gewenste resultaat. Ze zijn verantwoordelijk voor het plannen, beheren en uitvoeren van complexe projecten met grote budgetverantwoordelijkheid en meerdere stakeholders. Hun taken omvatten onder meer het opstellen van projectplannen, het beheren van middelen, het coördineren van teams en de werkzaamheden, het monitoren van de voortgang en het waarborgen van de kwaliteit van het eindproduct.


Het team

Onze collega’s zijn binnen Triple onze belangrijkste wapen. Met sterk teamwork kunnen wij samen het beste werk maken. Ons project management team bestaat uit zo’n 15 collega’s, met een goede mix tussen juniors, mediors en seniors. We komen als team elke donderdag bij elkaar om de projecten door te nemen, met elkaar te bespreken waar PMs tegen aan lopen en om van elkaar te leren. Hoewel je dus een solorol hebt als PM, sta je er nooit alleen voor. Je hebt een groot team om mee te sparren. We ondersteunen elkaar verder door tips & tricks te delen, kennissessies te houden en elkaar goed op de hoogte te houden. Je hebt daardoor dus altijd back-up klaarstaan, Daarnaast werk je op jouw projecten altijd samen met een Tech Lead of Architect voor technische vraagstukken en een Accountmanager voor de commerciële vraagstukken.


Als team omschrijven we onszelf als:

 • Het bezitten van een sterke teamgeest.
 • Het hebben van een solide begrip van technologie.
 • Klantgericht en zorgzaam zijn.
 • Het omarmen van een can-do mentaliteit.

We hanteren de volgende principes:

 • Integriteit handhaven: we houden ons aan onze woorden en daden.
 • Simpliciteit omarmen: we streven naar eenvoudige en efficiënte benaderingen.
 • Het bevorderen van een cultuur van leren en samenwerking: we zijn enthousiast over het vergaren van kennis en delen dit graag met anderen.
 • Verandering erkennen als een constante: we passen ons aan en evolueren mee met veranderende omstandigheden.
 • Vertrouwen cultiveren: we werken in een omgeving gebouwd op wederzijds vertrouwen en betrouwbaarheid.
 • Een eensgezind front presenteren: we tonen een samenhangend beeld naar buiten toe.
 • Open communicatie prioriteren: we hechten waarde aan transparante en effectieve uitwisseling van informatie.
 • Het benadrukken van plezier in ons werk: we geloven in het vinden van voldoening en tevredenheid in wat we doen.


Wij vinden het belangrijk dat jij samen met je getalenteerde collega’s niet alleen maar mooie oplossingen maakt voor onze klanten, maar zelf ook de ruimte krijgt om te groeien. Daarom hebben we een uitgebreid ontwikkelingsprogramma opgezet voor al onze Triple collega’s. Binnen dit programma bieden we je niet alleen persoonlijke begeleiding door onze in-house coach, maar ook alle kansen voor opleidingen voor zowel technische vaardigheden als voor jouw soft skills waarmee we je kunnen helpen jouw ontwikkelingsdoelen te behalen.

Vereisten

 • Minimaal 5 jaar ervaring in een projectmanagementrol.
 • Minimaal een HBO-diploma.
 • Relevante projectmanagementcertificeringen (bijv. PMP, IPMA C of vergelijkbaar).
 • Professionele werkvaardigheid in het Engels (Nederlands is een pré).
 • Sterke communicatieve vaardigheden.
 • Excelleert in een snelle en energieke werkomgeving.
 • Hecht waarde aan het opbouwen van relaties.
 • Natuurlijk leider.
 • Woonachtig in Nederland.

Wie zijn wij?

We zijn gek van alles wat met coding, design, cloud(hosting), data en innovatie te maken heeft. Dat zie je terug op onze kantoren. Hier werken we met plezier en drive aan al die gave projecten én onze ambities. Samen, in een vriendschappelijke sfeer. En tussendoor zie je ons in de weer op een elektrisch skateboard, een potje tafeltennis spelen of een paar laps racen op de simulator.

Van vier gamers met aardige computerskills, groeiden we uit tot een groep van 250+ techies en creatives. Er is veel veranderd sinds onze oprichting in 1998… en toch ook weer niet. Noem ons visionairs, vormers en makers van digitale gamechangers. Of gewoon Jeroen, Sanjay of Natalia. We helpen nu partners als VodafoneZiggo, citizenM, NLZIET en Ajax.

In een creatieve en stimulerende omgeving bieden we jou alle tools en vrijheid om het allerbeste uit jezelf te halen en om de meest effectieve oplossingen te creëren voor onze klanten. Om te experimenteren met nieuwe technieken. Om te sparren met je collega’s, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. In hechte teams creëren wij op die manier digitale oplossingen voor onze klanten waar wij met z’n allen supertrots op zijn.

Meer weten? We vertellen je graag meer over Triple op ons hoofdkantoor Alkmaar, je bent van harte welkom. Dan kun je meteen ons kantoor vol gadgets zien, met een echte thuisbioscoop, gameconsoles en de lekkerste ontbijt- en lunchgerechten die vers door onze kok bereid worden. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!


Waarom wij bij Triple werken?

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, certificeringen of het bezoeken van conferenties.
🏠 Hybride werken: we werken minimaal twee dagen op kantoor in Amsterdam of Alkmaar, waar je de rest van de week werkt is aan jou.

🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.

🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?

📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.

❤️ En natuurlijk nog: 25 vakantiedagen, pensioenplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.
➡️ Ontdek alle benefits van Triple hier.


Diversiteit en Inclusiviteit
Bij Triple maken we graag mooie dingen met leuke mensen. We zien ons kantoor als een tweede thuis, daar waar je met je vrienden samenkomt en je altijd jezelf kunt zijn. Daarom selecteren wij enkel op basis van skills en verwelkomen we collega's van iedere achtergrond, religie, handicap, genderidentiteit, etniciteit of seksualiteit. Triple is namelijk overtuigd dat diversiteit de creativiteit stimuleert en zorgt voor innovaties.
Maak je geen zorgen als je CV niet voldoet aan onze criteria. We horen graag van je!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Mooie digitale oplossingen maken met leuke mensen

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

Meer weten? Stuur ons een bericht!

Alon Basoglu

Recruiter Frontend-, Mobile Development, QA, Design & Projectmanagement 0619271185

Rutger Kamper

Recruiter Cloud Solutions, Managed Hosting & Backend development 0611490031

Van kennismaking tot aanbod

1. Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.

3. Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.

4. Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

Is dit toch niet jouw vacature?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.