Skip to content

Service Level Manager

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarCloud Solutions

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Dat jij de verantwoordelijkheid hebt om onze (bestaande) klantrelaties uit te breiden en te verbeteren, zie jij als een mooie uitdaging! Dat jij het gezicht van Triple bent voor grote A-merken geeft jou alleen maar energie. We zoeken namelijk een Service Level Manager die application management binnen Triple naar een volgend niveau wil brengen. Als Service Level Manager bij Triple is het jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de klantbehoefte op een juiste manier geïnventariseerd en vertaald wordt naar een technische oplossing. Daarnaast streven we bij Triple juist naar een XLA. In tegenstelling tot een SLA proberen we met de XLA ook de afspraken over de beleving, die een geleverde dienst teweegbrengt, mee te nemen.


Je bent werkzaam in het digitale landschap dat voortdurend in beweging is. Je bent verantwoordelijk voor het procesbeheer van applicatie- en inframanagement contracten van verschillende online toepassingen voor 1 klant. Daarom doe jij voorstellen aan de klant voor de verbetering van diensten, bied je nieuwe diensten aan en handel je op een correcte manier problemen af. In gesprek met de klant en de engineers/developers bepaal je het gewenste serviceniveau van de te leveren diensten. Daarnaast stuur je vanuit jouw rol het team aan dat de diensten voor de klant verzorgd. Het aansturen doe jij vanuit inhoud, kennis en persoonlijkheid omdat Triple een platte organisatiestructuur heeft. 


Een globaal overzicht van jouw werkzaamheden:

 • Beheer van contract en SLA
 • Procesbeheer
 • Incident management
 • Proactief beheer
 • Lifecycle management
 • Stakeholder in projecten
 • Intensief klantcontact, niet alleen bij incidenten
 • Presales trajecten
 • Monitoring en rapportages
 • Optimalisatie managed services processen


Wie zoeken wij?

Je bent een teamspeler die beseft dat we allemaal ons steentje bijdragen aan de ontwikkeling van Triple. Als persoon neem je daarnaast een digitale mindset mee, je bent immers werkzaam in een IT-omgeving. Innovaties volgen elkaar snel op, daarom blijf je op de hoogte van de nieuwste trends in online business.


Van nature ben je een persoon die zich goed in de gedachten en gevoelens van een ander kan verplaatsen. Als persoon denk jij in (technische) oplossingen en kansen. Je denkt niet in kaders. Enerzijds denk en handel je in het belang van de klant en stel je de klant ook centraal, anderzijds durf jij ook de verwachtingen te temperen vanuit de klant. Bovenal ben je een sympathieke collega die informatie vraagt en deelt binnen het team.


Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Vereisten

 • Een relevante afgeronde HBO- of WO-opleiding;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een IT-omgeving, met een sterke voorkeur voor een DevOps/Service omgeving;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met het opstellen van SLA’s en beheercontracten;
 • Kennis en ervaring met DevOps, ITIL, Prince2 en CI/CD;
 • Ervaring met infrastructuurbeheer in de Cloud en On-Premise;
 • Bovenal neem je een positieve mindset mee;
 • Uiteraard beheers je de Nederlandse en Engelse taal.

MOOIE DIGITALE OPLOSSINGEN MAKEN MET LEUKE MENSEN

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

MEER WETEN? VRAAG HET AAN ONZE RECRUITERS.

Ky Thoes

Recruiter Development & Design 0610455961

Alon Basoglu

Recruiter Development & Cloud Solutions 0640502930

Charissa Schermer

Recruiter Development & Testing 0619271185

VAN KENNISMAKING TOT AANBOD

Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

IS DIT TOCH NIET JOUW VACATURE?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.