Skip to content

Solutions Architect

Alkmaar, Noord-Holland, NederlandDevelopment

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als Solution Architect bij Triple ben je de verbinding tussen de business en tech. Je zult veel samenwerken met zowel de klant als onze andere architecten om een goed beeld te schetsen van de klant-vraag en wens. Met deze informatie ga je de beperkingen en mogelijkheden van de mogelijke Solutions analyseren. Hier houd je rekening met eventuele beperkingen en mogelijkheden van de systemen die de klant al heeft geïmplementeerd. Heeft de klant bijvoorbeeld al AWS-omgevingen draaien? Of draait de klant toch nog bare-metal en is het noodzakelijk om naar de Cloud te migreren? Inhoudelijk gaat het vaak om oplossingen die bestaan uit API Management, development van backend API’s & frontend applicaties.

Je legt de mogelijkheden versimpeld uit aan de business en vertaalt dit naar concrete oplossingen. Het opstellen en uitwerken van de technische plannen & flow charts voor offertes is ook een groot onderdeel van jouw werkzaamheden. Je briefed de developers over de gekozen oplossing, en begeleid het development traject.

Wie zoeken wij?

Onze nieuwe collega is ijzersterk in de communicatie, zowel naar developers als C-level. Idealiter ben je iemand die analytisch is ingesteld; je neemt de tijd om eerst de documentatie te lezen, voordatje aan de slag gaat. Je hebt door de jaren heen veel kennis opgebouwd van zowel ‘Dev als Ops’. Je kunt een onderbouwde keuze maken voor een Cloud-solution als voor een Hybride of Native (mobile) oplossing.


Daarnaast pas je ‘gewoon lekker bij Triple’. We zijn een nuchter Alkmaars bedrijf waar we het met zijn allen doen. Je adviseert en stuurt vanuit inhoud en kennis, niet vanuit positie. Jouw collega’s verwachten daarnaast dat je een visie en mening hebt over waar de technologie naartoe gaat. Je staat open voor discussie en verandering wanneer er nieuwe ideeën worden aangedragen maar er is natuurlijk alle ruimte om zelf ook met ideeën te komen.

Vereisten

  • Bewezen HBO werk- en denkniveau;
  • Werkervaring als Tech Lead of Architect;
  • Affiniteit met mobiel en multimedia;
  • Kennis van Infrastructuren (Cloud);
  • Ervaring met CIAM en een development achtergrond is mooi meegenomen;
  • Uiteraard spreek en schrijf je moeiteloos Engels en Nederlands.


Wie zijn wij?

We zijn gek van alles wat met coding, design, cloud(hosting), data en innovatie te maken heeft. Dat zie je terug op ons kantoor in Alkmaar. Hier werken we met plezier en drive aan al die gave projecten én onze ambities. Samen, in een vriendschappelijke sfeer. En tussendoor zie je ons in de weer op een elektrisch skateboard, een potje tafeltennis spelen of een paar laps racen op de simulator.


Van vier gamers met aardige computerskills, groeiden we uit tot een groep van 200+ techies en creatives. Er is veel veranderd sinds onze oprichting in 1998… en toch ook weer niet. Noem ons visionairs, vormers en makers van digitale gamechangers. Of gewoon Jeroen, Sanjay of Nisha. We helpen nu partners als VodafoneZiggo, citizenM, NLZIET en Max Verstappen.

Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, certificeringen of het bezoeken van conferenties.
🏠 Hybride werken: werk waar jij het meest productief bent, of dat nou thuis of op kantoor is.

🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.

🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?

📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.

❤️ En natuurlijk nog: 25 vakantiedagen, pensioenplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, de beste laptop en telefoon van het moment.

➡️ Ontdek alle benefits van Triple hier.


Diversiteit en Inclusiviteit
Bij Triple maken we graag mooie dingen met leuke mensen. We zien ons kantoor als een tweede thuis, daar waar je met je vrienden samenkomt en je altijd jezelf kunt zijn. Daarom selecteren wij enkel op basis van skills en verwelkomen we collega's van iedere achtergrond, religie, handicap, genderidentiteit, etniciteit of seksualiteit. Triple is namelijk overtuigd dat diversiteit de creativiteit stimuleert en zorgt voor innovaties.
Maak je geen zorgen als je CV niet voldoet aan onze criteria. We horen graag van je!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Mooie digitale oplossingen maken met leuke mensen

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

Meer weten? Stuur ons een bericht!

Alon Basoglu

Recruiter Frontend-, Mobile Development, QA, Design & Projectmanagement 0619271185

Rutger Kamper

Recruiter Cloud Solutions, Managed Hosting & Backend development 0611490031

Van kennismaking tot aanbod

1. Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.

3. Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.

4. Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

Is dit toch niet jouw vacature?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.