Skip to content

Solutions Architect

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarDevelopment

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als Solution Architect bij Triple ben je de verbinding tussen de business en tech. Je zult veel samenwerken met zowel de klant als onze andere architecten om een goed beeld te schetsen van de klant-vraag en wens. Met deze informatie ga je de beperkingen en mogelijkheden van de mogelijke Solutions analyseren. Hier houd je rekening met eventuele beperkingen en mogelijkheden van de systemen die de klant al heeft geïmplementeerd. Heeft de klant bijvoorbeeld al AWS-omgevingen draaien? Of draait de klant toch nog bare-metal en is het noodzakelijk om naar de Cloud te migreren? Inhoudelijk gaat het vaak om oplossingen die bestaan uit API Management, development van backend API’s & frontend applicaties.

Je legt de mogelijkheden versimpeld uit aan de business en vertaalt dit naar concrete oplossingen. Het opstellen en uitwerken van de technische plannen & flow charts voor offertes is ook een groot onderdeel van jouw werkzaamheden. Je briefed de developers over de gekozen oplossing, en begeleid het development traject.

Wie zoeken wij?

Onze nieuwe collega is ijzersterk in de communicatie, zowel naar developers als C-level. Idealiter ben je iemand die analytisch is ingesteld; je neemt de tijd om eerst de documentatie te lezen, voordatje aan de slag gaat. Je hebt door de jaren heen veel kennis opgebouwd van zowel ‘Dev als Ops’. Je kunt een onderbouwde keuze maken voor een Cloud-solution als voor een Hybride of Native (mobile) oplossing.


Daarnaast pas je ‘gewoon lekker bij Triple’. We zijn een nuchter Alkmaars bedrijf waar we het met zijn allen doen. Je adviseert en stuurt vanuit inhoud en kennis, niet vanuit positie. Jouw collega’s verwachten daarnaast dat je een visie en mening hebt over waar de technologie naartoe gaat. Je staat open voor discussie en verandering wanneer er nieuwe ideeën worden aangedragen maar er is natuurlijk alle ruimte om zelf ook met ideeën te komen.


Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Vereisten

  • Bewezen HBO werk- en denkniveau;
  • Werkervaring als Tech Lead of Architect;
  • Affiniteit met Mobiel en Multimedia;
  • Kennis van Infrastructuren (Cloud);
  • Ervaring met CIAM en een development achtergrond is mooi meegenomen;
  • Uiteraard spreek en schrijf je moeiteloos Engels en Nederlands.

MOOIE DIGITALE OPLOSSINGEN MAKEN MET LEUKE MENSEN

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

MEER WETEN? VRAAG HET AAN ONZE RECRUITERS.

Ky Thoes

Recruiter Development & Design 0610455961

Alon Basoglu

Recruiter Development & Cloud Solutions 0640502930

Charissa Schermer

Recruiter Development & Testing 0619271185

VAN KENNISMAKING TOT AANBOD

Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

IS DIT TOCH NIET JOUW VACATURE?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.