Skip to content

Stage Communicatie

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarInternships

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als Communicatie Stagiair(e) ga je veel meer doen dan het plaatsen van een Instagram post. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het bedenken en uitvoeren van gave communicatie concepten om Triple op de kaart te zetten voor zowel potentiële collega’s als klanten. Samen met Fleur (Communicatie Medewerker) en Dave (Online Marketeer) ben je verantwoordelijk voor nieuwe interne en externe communicatie acties. Als Communicatie Stagiair(e) bij Triple kom je terecht in een stage met veel afwisseling. Je krijgt hierin een breed takenpakket waarin jij de ownership neemt op verschillende kanalen. 


Zo zorg jij ervoor dat onze communicatie doelgroep weet te enthousiasmeren en inspireren via social media en content marketing. En denk je mee hoe we nieuw talent kunnen overtuigen om bij Triple te werken. Naast het beheren social media en ondersteuning op content marketing ben je ook verantwoordelijk voor de interne communicatie, van het schrijven van de interne nieuwsbrief, het bijhouden van de interne app tot het organiseren van (wekelijkse) events. Dankzij jou zijn alle 300 collega’s altijd op de hoogte van wat er speelt.


Wie ben jij?

Je droomt in TikToks, communiceert in stickers, Instagram heeft geen geheimen voor je en LinkedIn is je beste vriend. Omdat je in een klein team werkt, is het belangrijk om zelfstandig te zijn. Je bent assertief, leergierig en creatief.

Verder heb je digitaal DNA en begrijpt onze branche en bent op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van digital óf je bent bereid om je hier volledig in te verdiepen.

Vereisten

  • Je volgt (bij voorkeur) een relevante HBO-studie en bent op zoek naar een meewerkstage;
  • Je bent communicatief sterk zowel in het Nederlands als in het Engels en met goede writing skills heb je een dikke pré te pakken;
  • Ervaring met Adobe CS/Photoshop/Illustrator/InDesign of Sketch is een pré maar niet noodzakelijk.

MOOIE DIGITALE OPLOSSINGEN MAKEN MET LEUKE MENSEN

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

MEER WETEN? VRAAG HET AAN ONZE RECRUITERS.

Ky Thoes

Recruiter Development & Design 0610455961

Alon Basoglu

Recruiter Development & Cloud Solutions 0640502930

Charissa Schermer

Recruiter Development & Testing 0619271185

VAN KENNISMAKING TOT AANBOD

Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

IS DIT TOCH NIET JOUW VACATURE?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.