Skip to content

Stage (online) Marketing

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarInternships

Functieomschrijving

Zit jij in je derde of vierde jaar van een ICT gerelateerde opleiding zoals HBO Business IT & Management en ben je klaar om jouw kennis en werkvaardigheden een boost te geven? Lees dan verder!

Wie zijn wij?

Nixon is ontstaan uit de samenwerking tussen Connect2Crowd en Triple. Door de bundeling van vele jaren digitale strategische, technische en operationele ervaring zijn wij gestart met de ontwikkeling van een uniek platform dat (grote) bedrijven gaat helpen bij het inzichtelijk maken van hun digitale landschap. De focus ligt met name om het inzichtelijk maken welke websites ze nu eigenlijk hebben en hoe de status van hun applicaties is op het gebied van security en privacy.


Door de kennis, visie, kracht maar ook het netwerk van bestaande klanten van Connect2Crowd en Triple samen te voegen, is Nixon in staat om zich zowel op zakelijk als op technisch niveau te ontwikkelen tot leidende speler in deze niche.


Wat ga je doen?

Bij Nixon helpen we multinationals bij hun digitale ontwikkeling. Hiervoor ontwikkelen we een SaaS platform dat deze bedrijven gebruiken om veilig en snel digitale initiatieven te ontwikkelen. We bestaan bijna 2 jaar en werken in een klein team met 10 collega’s. Je krijgt hier dus de kans om te ontdekken hoe het is voor een snelgroeiende technologie start-up te werken.


Deze stageplek is daarom de beste manier om alles te weten te komen over maken en uitvoeren van een (online) marketing plan voor een technologie startup. We werken voor internationale topbedrijven en groeien snel. Het wordt nu tijd om meer te laten zien wat we kunnen en dit te vertalen in een marketing plan, en jij kunt ons hier bij helpen! Dit worden onder andere jouw taken:

  1. Maken van (online) marketing plan
  2. Definiëren van een content strategie
  3. Operationaliseren van plannen in onze processen


Wij bieden persoonlijke aandacht in een klein team, waar je jouw kennis kan toepassen in de praktijk. Deze stage levert een belangrijke bijdrage aan jouw verdere ontwikkeling en ervaring op het gebied van Marketing. De stagevergoeding is 400 Euro per maand op basis van 5 dagen per week.

Waarom wij bij Triple/Nixon werken?

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

Vereisten

  • Je bent beschikbaar voor minimaal 4 maanden, 4 of 5 dagen in de week;
  • Je bent creatief, leergierig, proactief en zelfstandig;
  • Je beheerst de Engelse taal;
  • Je bent werkt nauwkeurig en gestructureerd.

MOOIE DIGITALE OPLOSSINGEN MAKEN MET LEUKE MENSEN

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

MEER WETEN? VRAAG HET AAN ONZE RECRUITERS.

Ky Thoes

Recruiter Development 0610455961

Thijs Duijker

Recruiter Design & Development 072-5129516

Alon Basoglu

Recruiter Cloud Solutions 0640502930

VAN KENNISMAKING TOT AANBOD

Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

IS DIT TOCH NIET JOUW VACATURE?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.

Triple