Skip to content

Stage (online) Marketing

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarInternships

Functieomschrijving

Zit jij in je derde of vierde jaar van een ICT gerelateerde opleiding zoals HBO Business IT & Management en ben je klaar om jouw kennis en werkvaardigheden een boost te geven? Lees dan verder!

Wie zijn wij?

Bij Nixon Digital Services helpen we multinationals zoals FrieslandCampina en IKEA om meer grip te krijgen op hun complexe digitale omgevingen. Hiervoor hebben wij een SaaS (Software as a Service) platform ontwikkeld welke deze bedrijven helpt. Denk hierbij aan het controleren of het privacy beleid goed geïmplementeerd is op hun websites of dat de SSL-certificaten tijdig vernieuwd zijn. We zijn een jong en klein bedrijf dat snel groeit en werkt aan een ambitieus platform dat onze klanten verder helpt in hun digitale maturity.


Wat ga je doen?

Als stagiair bij Nixon Digital Services geven we je veel ruimte voor eigen initiatief. Je krijgt je eigen project en je neemt daar ook de leiding in. Tijdens deze stage kun je je eigen ideeën ontwikkelen, bespreken met relevante stakeholders en ervoor zorgen dat deze ideeën correct worden geïmplementeerd. Het project waar je aan gaat werken focust zich op onze marketingstrategie. Bij Nixon worden er twee modellen gebruikt om het maturity level van een klant of toekomstige klant vast te stellen. De desbetreffende modellen heten het Nixon Maturity model en het T.O.P. model. Je zult deze modellen verder gaan ontwikkelen op een dergelijke manier dat ze waardevol worden voor onze consultancy, marketing en sales benadering. Tijdens deze stage zal je niet alleen aan je eigen project werken. Je gaat ook werken aan marketing gerelateerde projecten zoals het verder ontwikkelen van onze content strategie en operatie. Je krijgt dus verschillende aspecten van business te zien.


Wat bieden wij?
Tijdens deze stage zullen we je niet aan je lot over laten. We gaan je begeleiden zodat we er samen een succes van kunnen maken. We zorgen ervoor dat je genoeg informatie krijgt en houden de lijntjes kort. We gaan je een deel laten uitmaken van ons team. We kunnen je een stage bieden die je zal helpen met je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bij Nixon werken we voor internationale top bedrijven. Dit is super gaaf want, op deze manier kunnen we jou binnen een klein team laten zien hoe het er bij grote multinationals aan toe gaat. Jouw werk zal niet onopgemerkt aan ons voorbij gaan en we willen je daarom een stagevergoeding geven. Deze vergoeding bedraagt €400,- bruto per maand op basis van 5 stage dagen per week.


Wie zoeken wij?
We zoeken een gemotiveerde derde- of vierdejaars student die studeert in de richting Business Administration, Marketing of andere gerelateerde studies. Het is voor ons belangrijk dat je een proactieve houding toont. Als wij zien dat jij je best doet dan helpen we graag als het even niet lukt. Je zult tijdens deze stage moeten laten zien dat je creatief en leergierig bent. Alleen dan zal de complexe vraagstukken die wij jou voorschotelen op kunnen lossen. Last but not least, werken wij graag samen. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen binnen het team een bijdrage levert aan ons succes. Voor nu, en in de toekomst. Wij zoeken iemand die zowel in teamverband als alleen, uitstekend functioneert.


Waarom wij bij Triple/Nixon werken?

🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

Vereisten

  • Je bent beschikbaar voor minimaal 4 maanden, 4 of 5 dagen in de week;
  • Je bent creatief, leergierig, proactief en zelfstandig;
  • Je beheerst de Engelse taal;
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd.

MOOIE DIGITALE OPLOSSINGEN MAKEN MET LEUKE MENSEN

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

MEER WETEN? VRAAG HET AAN ONZE RECRUITERS.

Ky Thoes

Recruiter Development & Design 0610455961

Alon Basoglu

Recruiter Development & Cloud Solutions 0640502930

Charissa Schermer

Recruiter Development & Testing 0619271185

VAN KENNISMAKING TOT AANBOD

Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

IS DIT TOCH NIET JOUW VACATURE?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.