Skip to content

Talent Acquisition Specialist

Alkmaar, Noord-Holland, Nederland€ 2.500 - € 3.500 per maandHR/Recruitment

Functieomschrijving

Het actief benaderen van digitale professionals, het werven en screenen van kandidaten, het organiseren van meet-ups, en het meedenken over innovatieve manieren om de juiste doelgroep te bereiken: in de huidige markt vergt het vinden, binden en boeien van IT-talent een innovatieve aanpak. En dat hoeven we jou uiteraard niet te vertellen.


Wat ga je doen?

Als Talent Acquisition Specialist bij Triple speel je een essentiële rol in het gehele recruitmentproces. Je takenpakket is breed: het begint met een vacature-intake, gevolgd door het opstellen van wervingsteksten en het bepalen van de optimale wervingsstrategie. Je weet niet alleen potentiële kandidaten te bereiken, maar ook effectief met hen te communiceren. Je evalueert kandidaten op basis van vaardigheden, ervaring en culturele fit met onze organisatie. Tot slot maak je het proces compleet door een aantrekkelijk aanbod naar de kandidaat te sturen.


Je fungeert daarnaast als cruciale sparringspartner voor diverse stakeholders, waaronder leidinggevenden, medewerkers, externe partners en het managementteam. In deze rol dien je tevens als adviseur voor het (lijn-) management en ga je actief op zoek naar de behoeften en wensen van hiring managers en teamleiders. Je bent proactief bezig met het begrijpen van hun specifieke eisen met betrekking tot de kandidaten die we zoeken, en je werkt nauw met hen samen om op maat gemaakte recruitmentoplossingen te bieden die aansluiten bij de doelstellingen van de organisatie. De interactie met de verschillende belanghebbenden stelt je in staat om (samen met het team) effectieve en strategische wervingsplannen te ontwikkelen en uit te voeren die de groei en het succes van het bedrijf ondersteunen.

Tevens zijn we voortdurend bezig met korte- en langetermijnprojecten. Je zult daarom veel schakelen met jouw HR- en Marketing-collega's. Denk hierbij aan projecten zoals het uitdragen van ons Employer Brand, het verbeteren van de Candidate Experience, tot aan ons Referral Recruitment Program.


Het team

Je wordt onderdeel van het HR/Recruitment-team, dat bestaat uit Marloes, de HR & Recruitmentmanager; Marije en Babette op de HR-afdeling; Claudia, Charissa en Simone als L&D Coaches; en Rutger, Alon en Anna (Marketeer) die zich focussen op recruitment. Elke week houdt het recruitmentteam een meeting om lopende zaken te bespreken. In deze bijeenkomsten behandelen we samen met Anna ook de vacatures die hoge prioriteit hebben en waarvoor we specifieke campagnes willen lanceren.


Daarbij is er wekelijks een overkoepelende meeting met het complete HR- en Recruitment-team. Hierin delen we de projecten en taken waar we op dat moment aan werken. Naast deze wekelijkse bijeenkomsten is er dagelijks een stand-up om de dagelijkse werkzaamheden door te nemen. Aan deze stand-up nemen ook Kornelia en Klaudia deel, recruiters van onze Poolse vestiging. Ja, we hebben ook een uitbreiding in Polen; meer informatie daarover kun je hier vinden.

Wie zoeken wij?

Je bent vast bekend met de standaardvereisten zoals sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Wat we echter als onmisbaar beschouwen, zijn een gezonde dosis energie en een enthousiaste houding. Jij bent immers het gezicht van Triple naar de kandidaten toe.


Wat we vooral waarderen is het lef om initiatief te nemen. Je krijgt de verantwoordelijkheid om bepaalde taken zelfstandig uit te voeren, maar het is minstens zo belangrijk dat je goed binnen het team past. Wat typeert ons team? Wij zien onszelf als een faciliterende schakel binnen de organisatie, waarbij we gezamenlijk verantwoordelijk zijn en altijd bereid zijn een stapje extra te zetten.

Vereisten

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau; 
  • Je bent “Digital Savvy”, techniek vind je onwijs interessant;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Een flinke dosis enthousiasme met een ‘can-do’ mentaliteit;
  • Natuurlijk spreek en schrijf je zonder moeite in het Nederlands en Engels.

Wie zijn wij?

We zijn gek van alles wat met coding, design, cloud(hosting), data en innovatie te maken heeft. Dat zie je terug op ons kantoor in Alkmaar. Hier werken we met plezier en drive aan al die gave projecten én onze ambities. Samen, in een vriendschappelijke sfeer. En tussendoor zie je ons in de weer op een elektrisch skateboard, een potje tafeltennis spelen of een paar laps racen op de simulator.


Van vier gamers met aardige computerskills, groeiden we uit tot een groep van 200+ techies en creatives. Er is veel veranderd sinds onze oprichting in 1998… en toch ook weer niet. Noem ons visionairs, vormers en makers van digitale gamechangers. Of gewoon Jeroen, Sanjay of Nisha. We helpen nu partners als VodafoneZiggo, citizenM, NLZIET en Max Verstappen.


Waarom wij bij Triple werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen door trainingen, certificeringen of het bezoeken van conferenties.
🏠 Hybride werken: werk waar jij het meest productief bent, of dat nou thuis of op kantoor is.

🥐 Werk je op kantoor? Geniet van een lekker ontbijt en lunch met liefde gemaakt door onze eigen kok.

🎮 Een kantoor vol gadgets, gameconsoles én een thuisbioscoop. Of bezoek je ons liever in VR?

📅 Een overvolle agenda aan Triple events: van sporttoernooien tot LAN-parties, borrels en bordspelavonden.

❤️ En natuurlijk nog: 25 vakantiedagen, pensioenplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, de beste laptop en telefoon van het moment.

➡️ Ontdek alle benefits van Triple hier.

Diversiteit en Inclusiviteit

Bij Triple maken we graag mooie dingen met leuke mensen. We zien ons kantoor als een tweede thuis, daar waar je met je vrienden samenkomt en je altijd jezelf kunt zijn. Daarom selecteren wij enkel op basis van skills en verwelkomen we collega's van iedere achtergrond, religie, handicap, genderidentiteit, etniciteit of seksualiteit. Triple is namelijk overtuigd dat diversiteit de creativiteit stimuleert en zorgt voor innovaties.
Maak je geen zorgen als je CV niet volledig voldoet aan onze criteria. We horen graag van je!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Mooie digitale oplossingen maken met leuke mensen

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken.

Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

Meer weten? Stuur ons een bericht!

Alon Basoglu

Recruiter Frontend-, Mobile Development, QA, Design & Projectmanagement 0619271185

Rutger Kamper

Recruiter Cloud Solutions, Managed Hosting & Backend development 0611490031

Van kennismaking tot aanbod

1. Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.

2. Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.

3. Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.

4. Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

Is dit toch niet jouw vacature?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.