Skip to Content

Tester

Nederland, Noord-Holland, AlkmaarStartup

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Nixon is ontstaan uit de samenwerking tussen Connect2Crowd en Triple. Door de bundeling van vele jaren digitale strategische, technische en operationele ervaring zijn wij gestart met de ontwikkeling van een uniek platform dat (grote) bedrijven gaat helpen bij het inzichtelijk maken van hun digitale landschap. De focus ligt met name om het inzichtelijk maken welke websites ze nu eigenlijk hebben en hoe de status van hun applicaties is op het gebied van security en privacy.


Door de kennis, visie, kracht maar ook het netwerk van bestaande klanten van Connect2Crowd en Triple samen te voegen, is Nixon in staat om zich zowel op zakelijk als op technisch niveau te ontwikkelen tot leidende speler in deze niche.

Wat ga je doen?

Als Tester bij Nixon kom je in een compact scrum team te werken. Je bent verantwoordelijk voor het testen van de software die gebouwd wordt. We verwachten hierbij dat je zowel de huidige applicatie test en daarnaast draai je actief mee in het scrumteam. In tweewekelijke sprints werken we aan nieuwe features, die uiteraard getest moeten worden voordat deze naar productie gaan. De Lead Developer is in ons team ook de scrum master. 


Je zult test scripts schrijven en daarnaast voer je met name functionele tests uit. Uiteraard schrijf je bug reports en rapporteer je deze terug naar jouw collega-developers. Je denkt actief mee in het optimaliseren van het (scrum-) proces en bij het vullen van bijvoorbeeld de Back-Log. Je reviewt de requirements van de applicatie en springt bij waar nodig.


Wie zoeken wij?

Als persoon ben je oplossingsgericht en denk je in mogelijkheden. Je bent analytisch sterk en gaat graag nauwkeurig te werk. We verwachten een zelfstandige werkhouding, waarbij je zelf goed jouw werk kunt inplannen. We zijn werkzaam in een start-up omgeving. Met een flexibele mindset, waarbij je helpt waar nodig, excelleer je bij Nixon.


We hebben veel vertrouwen in ons team. Je zult daarom regelmatig direct sparren met de klant. We verwachten daarom dat je communicatief erg sterk bent, zowel naar collega's als de externe klant. Nixon is een complexe applicatie. Je hebt daarom affiniteit met privacy, security, cookies en SSL-certificaten.


Waarom wij bij Triple/Nixon werken?
🚀 Ruimte om jezelf te ontwikkelen

🌎 Innovatieve en creatieve werkomgeving
🍺 Gezellige borrels en bbq’s van onze grillmaster

🎮 Toegang tot de nieuwste games en gadgets

📅 Een overvolle agenda aan Triple events

🚂 Reiskosten- en thuiswerkvergoeding

Vereisten

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding of voldoende relevante werkervaring opgedaan (bijvoorbeeld HBO BIM);
  • Minimaal een jaar werkervaring opgedaan als Software Tester;
  • Kennis en ervaring met de scrum-methodiek;
  • Het vermogen om snel test tools, security scanners en browser plug-ins te leren;
  • Ervaring met het werken in een start-up is mooi meegenomen;
  • Sterke communicatieve skills;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

MOOIE DIGITALE OPLOSSINGEN MAKEN MET LEUKE MENSEN

Wij zijn Triple. Opgericht in 1998 toen vier Quake-clan leden hun computer skills voor productievere dingen wilden gebruiken. Ooit begonnen in het serverhok en door de jaren heen uitgegroeid tot full service digitaal bureau met expertise van: Mobile development, Front-end en Back-end Development, Cloud Solutions, Data & Analytics, Artificial Intelligence, Concept, Design en Strategie.

MEER WETEN? VRAAG HET AAN ONZE RECRUITERS.

Ky Thoes

Recruiter Development 0610455961

Thijs Duijker

Recruiter Design & Development 072-5129516

Alon Basoglu

Recruiter Cloud Solutions 0640502930

VAN KENNISMAKING TOT AANBOD

Telefonische kennismaking

Een van onze recruiters zal een telefonische kennismaking met je inplannen. Dit is een mooi moment om te kijken of Triple en jij een match zouden zijn. Dit is ook een kans voor jou om vragen te stellen over de functie en Triple.Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek achterhalen we jouw wensen, ambities en huidige kennisniveau. We onderzoeken samen of dit past bij Triple.Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de techniek en uitdagingen die er spelen. Het doel is om vast te stellen waar jouw toegevoegde waarde ligt.Aanbod

Twee positieve gesprekken gehad? Dan volgt er een schriftelijk aanbod waarin de primaire en secundaire voorwaarden worden toegelicht.

IS DIT TOCH NIET JOUW VACATURE?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Verstuur een open sollicitatie, met jouw CV en motivatie. Eén van onze recruiters zal dan contact met je opnemen! Of schrijf je in voor onze jobalert.

Triple